Vergaderen in Breda

Lot66 beschikt over verschillende feest- en vergaderzalen. Je kunt bij ons terecht met groepen van 20 tot wel 150 personen. Naast de vergaderlocatie kunnen we je uiteraard ook voorzien van presentatiemiddelen en catering, zo heb je alles wat je nodig hebt voor jouw meeting of presentatie.

Reserveren

Ook jouw personeelsfeest op onze vergaderlocatie in Breda

Wanneer je bij Lot66 een vergaderlocatie afhuurt, kun je natuurlijk eerst in alle rust vergaderen. Wij zorgen ervoor dat jullie voorzien zijn van alles wat jullie nodig hebben. Ook graag een personeelsfeestje? Na de vergadering kunnen jullie direct door met één of meerdere van onze gave activiteiten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld lasergamen, bowlen of karten.

california

De California zaal is een middelgrote ruimte in industriële stijl waar meetings en presentaties kunnen worden gegeven. Deze zaal is geschikt voor 5 tot 50 personen. Er is infrastructuur voor beeld en geluid aanwezig.

Prijs: €19,50 per uur.

 • Ongeacht het aantal personen. Bij afname van activiteiten en/of food & drinks geldt een aangepaste prijs.
 • Deze ruimte is per uur te reserveren.
 • Ook in combinatie met de America zaal te boeken.
Reserveren

america

De America zaal is een zaal in Amerikaanse stijl met een capaciteit van 5 tot 150 personen. Deze zaal heeft een eigen bar en infrastructuur voor beeld en geluid aanwezig.

Prijs: €29,50 per uur.

 • Ongeacht het aantal personen. Bij afname van activiteiten en/of food & drinks geldt een aangepaste prijs.
 • Deze ruimte is per uur te reserveren.
 • Ook in combinatie met de California zaal te boeken.
Reserveren

activiteiten toevoegen

Een greep uit de mogelijkheden voor kleine en grote groepen:

 • Karten 
  Je kunt losse kartsessies boeken van ieder 15 minuten (inclusief uitleg en instructies). Maar je kunt ook kiezen voor een wedstrijdvorm, de A1 Grand Prix of de Endurance.
 • Lasergame
  In 20 minuten inclusief uitleg en instructie kun je je samen met je collega’s uitleven. Kies je voor een individuele competitie of spelen in teamverband? De keuze is aan jou!
 • Bowling
  Toe aan een wat rustigere activiteit? Leuk voor jong en oud, en het staat altijd garant voor enorm veel gezelligheid.
 • Escape room
  Test jullie onderlinge samenwerking! Houdt jouw groep gezamenlijk de eigendomsacte van Lot66 uit handen van de maffia?
 • X-Cube
  Een echte state-of-the-art experience waarbij jullie als team samen interactief een scala aan opdrachten tot een goed einde moeten brengen!
 • E-scooter
  Liever een buitenactiviteit? Verken de mooie omgeving op een hippe E-scooter. De tocht kun je zelf uitstippelen of je kunt een van onze routes volgen.
 • Sumoworstelen
  Voor een grappige activiteit moet je bij het sumoworstelen zijn. Hijs jezelf en je collega’s overeind en kijk wie er het langst staan kan blijven.
 • Boksrobots
  Een geweldige activiteit waarbij je ongestraft mag uithalen naar jouw mede-teamleden. Succes gegarandeerd!
bekijk activiteiten

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

VERGADERLOCATIE BREDA

Denk je erover om te komen vergaderen bij Lot66, jouw personeelsuitje bij ons te houden, of natuurlijk allebei, maar heb je nog wat vragen? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij beantwoorden graag alle vragen die je nog hebt en vertellen u graag alles over onze activiteiten en vergaderlocaties in Breda. Aarzel dus niet en neem contact met ons op; ook als je andere wensen hebt die je niet terug vindt op onze website. We denken graag met je mee.

neem contact op

Op alle vergaderingen zijn de voorwaarden per activiteit van toepassing. Kijk hiervoor op de betreffende pagina’s!

Prijzen

Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties. Deals kunnen nooit worden gecombineerd met (andere) actietarieven.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.