X-Cube Escape Experience

vanaf €9,50 p.p.

Lot66 is één van de primeurlocaties in Nederland van deze gloednieuwe, interactieve experience. De X-Cube is een kruising tussen een escaperoom en een videogame, met wisselende opdrachten en uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een misdaad, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom.

Kinderfeest? Naar de Escape Kidsparty!

Reserveren

Wat is de X-Cube?

De X-Cube is een kubus van 16m2, heeft een groot touchscreen en is ingericht volgens bijpassend thema. Een complete beleving voor 2 tot 6 personen waarin je met geluid, beeld en spel in een andere wereld terechtkomt!

De interactie is voornamelijk met het touchscreen in de X-Cube. Hierop wordt uitleg over het spel gegeven en kun je antwoorden invoeren. Als je vastloopt, kun je ook hints en tips krijgen over het spel. Er zijn nu al vijf spelen, en er komen steeds nieuwe bij!

Voor de X-Cube hanteren wij altijd een vast tarief, of je nu dus met 2 of met 6 personen komt, de prijs voor een uurtje in de X-Cube is dus altijd hetzelfde.

Spy training

volwassenen

60 minuten

v.a. €15,50 p.p.

REserveren
Spy training short

volwassenen

30 minuten

v.a. €9,50 p.p.

REserveren
Spy training kids

kinderen

30 minuten

v.a. €9,50 p.p.

REserveren
Agent 8008

families

30 minuten

v.a. €9,50 p.p.

REserveren
Crazy game show

volwassenen

30 minuten

v.a. €9,50 p.p.

REserveren
Murder at the Mansion

volwassenen

60 minuten

v.a. €15,50 p.p.

REserveren

De X-Cube voor volwassenen, kinderen en families

Een beleving voor kinderen, volwassenen en families! Voor kids tussen de 8 en 14 jaar oud hebben we een speciale Spy Training experience van 30 minuten klaar staan. De Spy Training experience voor volwassenen duurt standaard 60 minuten, maar er is ook een verkorte versie van 30 minuten. Voor families hebben we de Agent 8008 experience beschikbaar.

Toe aan een gloednieuwe ervaring? Boek dan de nieuwe Crazy Game Show of Murder at the Mansion.

Bij het reserveren kun je aangeven of jullie de kinder experience of de volwassenen experience willen.

Groepsgrootte

Minimaal 2 en maximaal 6 personen per game.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).