Teambuilding in Breda

Ben je bezig om een teamuitje te organiseren, ergens in de omgeving van Breda? Bij Lot66 kun je uitstekend terecht voor een geslaagd teamuitje waarbij je elkaar beter leert kennen, samenwerking en teambuilding stimuleert, en ook nog eens een gezellig dag kunt hebben. Moet er bijvoorbeeld vergaderd worden over belangrijke onderwerpen, en zou je dat graag eens combineren met een leuke teambuildingsactiviteit om af te ronden met lekker eten? Het kan bij Lot66 in Breda!

Reserveren

Onze tips voor teambuilding in Breda

Om jullie targets volgende periode te halen, is het soms nodig om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen. Je kunt bij Lot66 terecht voor verschillende leuke teambuilding activiteiten om je team dichter bij elkaar te krijgen.

endurance race

Tijdens de endurance rijden verschillende teams van je bedrijf tegen elkaar. Iedere afdeling rijdt samen een kart, en met je teamgenoten wissel je elkaar af. Verslaat sales weer de administratie of gaat het management er met de prijzen vandoor?

Reserveren

verdedig je basis met lasergame

Speel met twee of meer teams, waarbij ieder team zijn basis verdedigt en de tegenstanders zoveel mogelijk moet zien te raken. Er zijn veel verschillende spelvormen mogelijk.

reserveren

escape room of x-cube

Als je ergens goed moet samenwerken, is het wel in onze escape room!

Bij “The Casino Heist” ga je een race tegen de klok aan om op tijd de eigendomsakte te vinden, anders word je gepakt door de maffia.

Als je meer op VR bent ingesteld, kun je kiezen voor de moderne interactieve vorm van een escape room; de X-Cube.

Reserveren

overige activiteiten

Een greep uit de mogelijkheden voor kleine en grote groepen:

 • Karten 
  Je kunt losse kartsessies boeken van ieder 15 minuten (inclusief uitleg en instructies). Maar je kunt ook kiezen voor een wedstrijdvorm, de A1 Grand Prix of de Endurance.
 • Lasergame
  In 20 minuten inclusief uitleg en instructie kun je je samen met je collega’s uitleven. Kies je voor een individuele competitie of spelen in teamverband? De keuze is aan jou!
 • Bowling
  Toe aan een wat rustigere activiteit? Leuk voor jong en oud, en het staat altijd garant voor enorm veel gezelligheid.
 • Escape room
  Test jullie onderlinge samenwerking! Houdt jouw groep gezamenlijk de eigendomsacte van Lot66 uit handen van de maffia?
 • X-Cube
  Een echte state-of-the-art experience waarbij jullie als team samen interactief een scala aan opdrachten tot een goed einde moeten brengen!
 • E-scooter
  Liever een buitenactiviteit? Verken de mooie omgeving op een hippe E-scooter. De tocht kun je zelf uitstippelen of je kunt een van onze routes volgen.
 • Sumoworstelen
  Voor een grappige activiteit moet je bij het sumoworstelen zijn. Hijs jezelf en je collega’s overeind en kijk wie er het langst staan kan blijven.
 • Boksrobots
  Een geweldige activiteit waarbij je ongestraft mag uithalen naar jouw mede-teamleden. Succes gegarandeerd!
bekijk activiteiten

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Op alle teambuildingsessies zijn de voorwaarden per activiteit van toepassing. Kijk hiervoor op de betreffende pagina’s!

Prijzen

Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties. Deals kunnen nooit worden gecombineerd met (andere) actietarieven.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.