American E-scooters

vanaf €33,50 per persoon

Op een moderne E-scooter toeren met vrienden, familie of collega’s! Na een korte instructie start je vanaf Lot66 en kun je één van onze routes in en rond Breda volgen of je eigen route rijden. Je kunt ook onderweg picknicken met de E-scooter lunch of je laten uitdagen met onze puzzeltocht!

Reserveren Offerte opvragen

huur nu een E-chopper

Er zijn verschillende mogelijkheden en tarieven. E-scooters kunnen per dagdeel van 2 uur geboekt worden. In het weekend €38,50 en doordeweeks €33,50. Met scooters Breda ontdekken, een unieke activiteit!

American E-scooters

Weekenddag* | per persoon

Weekdag | per persoon

Dagdeel a
10.00 – 12.00u

€38,50

€33,50

REserveren
Dagdeel b
12.00 – 14.00u

Weekenddag: €38,50

€33,50

REserveren
Dagdeel c
14.00 – 16.00u

€38,50

€33,50

REserveren

*Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties!

Reserveren

Altijd vooraf reserveren.

Borg

We rekenen een borg van €50,00 per E-scooter, met een maximum van €250,00 per reservering. De borg dient contant te worden voldaan, en krijg je (als er geen schade is) bij inleveren van de scooters direct weer terug.

Prijzen

Prijzen zijn per persoon per dagdeel van 2 uur.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.

Brandstof, verzekering, fhelm en pechhulp

Dit is allemaal inbegrepen in de prijs.

Rijbewijs of bromfietscertificaat

Één van deze twee is verplicht om te mogen rijden.

Scooter tocht in Breda met collega’s

Ontdek Breda met je collega’s op een E-Scooter! Het is de perfecte manier om samen te ontspannen en het teamgevoel te versterken. Onze e-choppers bieden een comfortabele en leuke ervaring met mooie routes door het Bourgondische Breda. Combineer de tour met andere activiteiten voor jouw ideale teamuitje.

E-scooter huren met je vrienden

Heerlijk de wind door je haren terwijl je met je vrienden door Breda tourt. Niks lekkerder toch? Ervaar de vrijheid met onze comfortabele en stijlvolle e-scooters die zorgen voor een soepele rit zonder uitstoot. Plus, je hebt geen last van parkeerproblemen of file! 

Op pad met je familie

Een leuk idee voor als je ouders zoveel jaar getrouwd zijn? Neem ze mee op scootertocht door Breda! Laat ze hun jeugd en die goede oude tijd weer herbeleven door een scooter te huren. Maar dit keer 1 zonder slechte uitstoot! Geniet van de buitenlucht en de vrijheid om te stoppen waar jullie maar willen. 

Moet ik een helm op tijdens het e-scooter rijden?

Ja, op een E-scooter is het dragen van een helm verplicht. Deze leen je van ons.

Mag iemand achterop de E-Scooter?

Nee, het is niet mogelijk om iemand achterop de E-Scooter mee te nemen.

Is een borg verplicht?

Wij hanteren een borg van €50,- per E-Scooter, met een maximaal van €250,-. Dit dien je contant te betalen.