Lasergamen in Breda

vanaf €10,00 per persoon

Ben jij een precisie schutter? Lasergamen is een spannende activiteit voor jong en oud. Gewapend met een moderne lasergun neem jij het op tegen je tegenstanders in een oude Amerikaanse havenloods.

Reserveren Offerte opvragen

onze lasergame spelvormen

Probeer zoveel mogelijk punten te scoren door andere spelers of objecten te raken. Kies ervoor om als twee teams tegen elkaar te strijden of ieder voor zich. Er zijn daarnaast nog meer spelvormen in onze vernieuwde lasergame, zoals Elimination, Midnight Madness en Vampires, capture the flag, en een speciaal vrijgezellen spel. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de varianten.

Reservering is niet exclusief. Afhankelijk van vraag en beschikbaarheid kunnen te allen tijde meerdere reserveringen worden gecombineerd.

Lasergame

Weekenddag* | per persoon

Weekdag | per persoon

1 sessie

Weekenddag: €11,50

Weekdag: €10,00

REserveren
2 sessies

Weekenddag: €21,50

Weekdag: €18,50

REserveren
3 sessies

Weekenddag: €30,50

Weekdag: €26,50

REserveren

*Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties!

LASERGAME Uitbreiden?

Ben jij op zoek naar een spectaculaire groepsactiviteit of teambuilding? Of wil je lasergamen combineren met andere activiteiten, kijk dan bij onze deals.

Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Duur

Een normale lasergame duurt 15 minuten; de instructie 5 minuten.

Reserveren

Een reservering betekent nooit arena exclusiviteit! Afhankelijk van vraag en beschikbaarheid kunnen te allen tijde meerdere reserveringen worden gecombineerd.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).