Business bij Lot66

Bij Lot66 bieden wij jou verschillende zakelijke mogelijkheden. Zo kun je vergaderen of presenteren in één van onze vergaderruimtes; van 4 tot wel 150 personen. Meer op zoek naar een compleet verzorgd teamuitje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bekijk hieronder onze mogelijkheden. Wil je meer info, of heb je een specifiek idee? Neem dan contact op; we denken graag met je mee!

Reserveren

vergaderen in Breda bij Lot66

Vergaderen in Breda is bij Lot66 al mogelijk vanaf 4 personen. De maximale groepsgrootte is 150 personen. Doordat we beschikken over meerdere ruimtes, is het mogelijk meerdere sessies te organiseren. Je kunt je meeting of presentatie compleet maken door een arrangement te kiezen of door bijvoorbeeld aan te vullen met activiteiten of een lunch of diner optie. Heb je specifieke wensen? Laat het ons weten! Dan maken we een voorstel voor je op maat.

lees meer

Bedrijfsfeest
BEDRIJFSborrel

lees meer

vergaderen
Meetings

lees meer

teambuilding
TEAMUITJES

lees meer

events
presentaties

lees meer

Boek jouw personeelsactiviteit of personeelsuitje nu!

Liever een goed feestje? Boek dan een personeelsborrel of bedrijfsfeest. Je kunt met kleine en grote groepen bij ons terecht. We hebben diverse arrangementen voor je klaar staan: van een borrel tot aan volledig georganiseerde ochtenden, middagen of avonden. It’s up to you!

lees meer

Maak je uitje compleet met Food & Drinks

Een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar:

 • Consumptiemunten.
 • Drankjes op nacalculatie.
 • Koffie- of theebuffet.
 • Lunchbuffet.
 • Diverse flexibele dineropties.
bekijk food & drinks

Jouw event is niet compleet zonder een (groeps)activiteit

Een greep uit de mogelijkheden voor kleine en grote groepen:

 • Karten 
  Je kunt losse kartsessies boeken van ieder 15 minuten (inclusief uitleg en instructies). Maar je kunt ook kiezen voor een wedstrijdvorm, de A1 Grand Prix of de Endurance.
 • Lasergame
  In 20 minuten inclusief uitleg en instructie kun je je samen met je collega’s uitleven. Kies je voor een individuele competitie of spelen in teamverband? De keuze is aan jou!
 • Bowling
  Toe aan een wat rustigere activiteit? Leuk voor jong en oud, en het staat altijd garant voor enorm veel gezelligheid.
 • Escape room
  Test jullie onderlinge samenwerking! Houdt jouw groep gezamenlijk de eigendomsacte van Lot66 uit handen van de maffia?
 • X-Cube
  Een echte state-of-the-art experience waarbij jullie als team samen interactief een scala aan opdrachten tot een goed einde moeten brengen!
 • E-scooter
  Liever een buitenactiviteit? Verken de mooie omgeving op een hippe E-scooter. De tocht kun je zelf uitstippelen of je kunt een van onze routes volgen.
 • Sumoworstelen
  Voor een grappige activiteit moet je bij het sumoworstelen zijn. Hijs jezelf en je collega’s overeind en kijk wie er het langst staan kan blijven.
 • Boksrobots
  Een geweldige activiteit waarbij je ongestraft mag uithalen naar jouw mede-teamleden. Succes gegarandeerd!
bekijk activiteiten

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Op alle deals zijn de voorwaarden per activiteit van toepassing. Kijk hiervoor op de betreffende pagina’s!

Prijzen

Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties. Deals kunnen nooit worden gecombineerd met (andere) actietarieven.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.