Bowlen in Breda

vanaf €25,00 per bowlingbaan

Zin om een avondje met vrienden of familie te komen bowlen in Breda? Of je nu steeds een strike gooit of de bal rechtstreeks in de goot gooit; een gezellige middag of avond heb je altijd bij onze bowling in Breda.

Reserveren Offerte opvragen

Onze bowlingbanen

Bowlen is misschien wel de ultieme groepsactiviteit! Je kunt bowlen per 55 minuten reserveren voor minimaal 4 en maximaal 7 personen per baan. Bij meer personen boek je meerdere banen. Je kunt al komen bowlen vanaf 4,75 per persoon! Bekijk hier al onze tarieven en leuke deals en reserveer direct je bowlingbaan!

Bowlen

vanaf €25,00 per baan

REserveren
Kids party

€7,50* per persoon

REserveren
Shotjes bowlen

€9,75 per persoon

REserveren

*dat is natuurlijk inclusief onbeperkt ranja en een zakje chips.

Shotjes Bowlen

€9,75 per persoon; minimaal 4 personen

Shotjes bowlen kan op dinsdag en donderdag bij Lot66. Bij elke STRIKE! krijg jij een gratis shotje. Lukt het jou om alle shotjes van de kaart bij elkaar te gooien? En bovendien start je voorafgaand aan het bowlen met een gratis shotje van het huis!

Reserveren

Inbegrepen bij Shotjes Bowlen

  • 1 uur bowlen
  • 1 shotje vooraf

Bowlen en eten

Heb je zin in een compleet avondje uit in Breda, dan kun je bij ons niet alleen terecht voor het bowlen, maar ook om lekker te eten. Geniet van onze burgers, barbecue, tafelgrill of fondue, of probeer eens een pizza cone! Tijdens het bowlen kun je natuurlijk ook lekkere hapjes bestellen.

Reserveren

Uitbreiden?

Wil je bowlen combineren met andere activiteiten, kijk dan bij onze deals.

Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).