Bowlen in Breda

vanaf €25,00 per bowlingbaan

Zin om een avondje met vrienden of familie te komen bowlen in Breda? Of je nu steeds een strike gooit of de bal rechtstreeks in de goot gooit; een gezellige middag of avond heb je altijd bij onze bowling in Breda.

Reserveren Offerte opvragen

Onze bowlingbanen

Bowlen is misschien wel de ultieme groepsactiviteit! Je kunt bowlen per 55 minuten reserveren voor minimaal 4 en maximaal 7 personen per baan. Bij meer personen boek je meerdere banen. Je kunt al komen bowlen vanaf 4,75 per persoon! Bekijk hier al onze tarieven en leuke deals en reserveer direct je bowlingbaan!

Bowlen

vanaf €25,00 per baan

REserveren
Kids party

€7,50* per persoon

REserveren
Shotjes bowlen

€9,75 per persoon

REserveren

*dat is natuurlijk inclusief onbeperkt ranja en een zakje chips.

Shotjes Bowlen

€9,75 per persoon; minimaal 4 personen

Shotjes bowlen kan op dinsdag en donderdag bij Lot66. Bij elke STRIKE! krijg jij een gratis shotje. Lukt het jou om alle shotjes van de kaart bij elkaar te gooien? En bovendien start je voorafgaand aan het bowlen met een gratis shotje van het huis!

Reserveren

Inbegrepen bij Shotjes Bowlen

  • 1 uur bowlen
  • 1 shotje vooraf

Bowlen en eten

Heb je zin in een compleet avondje uit in Breda, dan kun je bij ons niet alleen terecht voor het bowlen, maar ook om lekker te eten. Geniet van onze burgers, barbecue, tafelgrill of fondue, of probeer eens een pizza cone! Tijdens het bowlen kun je natuurlijk ook lekkere hapjes bestellen.

Reserveren

Uitbreiden?

Wil je bowlen combineren met andere activiteiten, kijk dan bij onze deals.

Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.

Bowlen met je vrienden

Wie van jullie is de koning van de strikes en wie de koning gootgooien? Je komt er maar op 1 manier achter! Kom gezellig bowlen met vrienden en geniet ondertussen van een hapje en een drankje. Het is de perfecte activiteit om even bij te praten, te lachen en te strijden voor de felbegeerde eerste plaats.

Familie bowlen

Bowlen is geschikt voor alle leeftijden, van je oude opa tot de jongste spruit. Het is een geweldige manier om samen te zijn, teamwork te bevorderen en iedereen actief te betrekken. Of het nu gaat om een zondagmiddag uit of een speciale gelegenheid, bowlen brengt de hele familie samen voor onvergetelijke momenten.

Bowlen met collega’s

Tijd voor een ontspannen uitje met je collega’s? Bowlen is een goede keuze! Bij bowlen kan namelijk iedereen meedoen op zijn of haar eigen niveau. Organiseer een toernooi of speel gewoon voor de lol en ontdek de verborgen talenten binnen je team. Na afloop is er genoeg stof om over na te praten bij de koffieautomaat.

Bowl party!

Nodig alle vriendjes en vriendinnetjes uit en geniet van de spanning en het plezier op de bowlingbaan. Leef je uit in onze bowlinghal en smul daarna van een heerlijk kindermenu. Met speciale lichtgewicht ballen en bumpers die de goten afdekken, is bowlen veilig en plezierig voor kinderen van alle leeftijden.

Met hoeveel personen mag je bowlen per baan?

Je mag met maximaal 7 personen bowlen op 1 baan.

Over hoeveel bowlingbanen beschikken jullie?

Bij Lot66 hebben we 4 bowlingbanen.