Karten in Breda

vanaf €17,50 per persoon

Laat zien dat jij de beste racer bent! Karten is leuk om met vrienden en collega’s te doen, als activiteit tijdens een (vrijgezellen)feest of een personeelsuitje. In ons kartcentrum in Breda kan jong en oud terecht.

Reserveren Offerte opvragen
Karten Breda Lot66

Uitdagende kartbaan in Breda

Voor aanvang krijg je instructies van ons team over de baan en de kart zelf. Omdat onze karts volledig elektrisch zijn, kun je direct op volle snelheid de baan op racen. Dit maakt elektrisch karten in Breda vanaf de eerste minuut spannend! Met ons circuit vol snelle stukken en technisch bochtenwerk is elke sessie een uitdaging. Karten in Brabant is het leukste bij Lot66 in Breda!

Let op! Voor karten gelden leeftijd- en lengterestricties.

Karten

Weekenddag* | per persoon

Weekdag | per persoon

1 sessie

Weekenddag: €18,50

Weekdag: €17,50

REserveren
2 sessies

Weekenddag: €34,50

Weekdag: €32,50

REserveren
3 sessies

Weekenddag: €49,50

Weekdag: €47,50

REserveren

*Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties!

A1 Grand Prix

vanaf €44,50 per persoon

Wie is de snelste racer in deze rechtstreekse confrontatie?
De A1 Grand Prix bestaat net, als een echte Formule 1 race, uit een training, een kwalificatie en tot slot de finale voor de 8 snelste rijders uit de kwalificatie. Uiteraard krijgen de beste rijders een medaille.

Reserveren

Inbegrepen in de A1 Grand Prix

  • Training (10 minuten)
  • Kwalificatie (10 minuten)
  • Finale met de beste 8 rijders (10 minuten)
  • Prijsuitreiking

Let op: Deelname vanaf 8 personen. Bij minder dan 8 deelnemers, geldt een minimum starttarief van €356,00. In de finale rijden enkel de 8 snelste rijders.

Optie: extra voordelig tafelgrillen voor €23,50 p.p. (normaal €25,00).

Endurance Race

vanaf €750,00 per groep per uur

Grijp deze kans om exclusief het circuit te domineren! Stel je voor: teams, samengesteld uit jouw groep, strijden tegen elkaar om binnen de beschikbare tijd zoveel mogelijk rondes te voltooien. Het team met de meeste rondes wint de race. Bij ons kun je het circuit volledig voor jouw groep reserveren in deze sensationele endurance race! Perfect voor groepen tot 50 personen—ervaar de kick van competitie en teamgeest! Waar wacht je nog op? Neem de uitdaging aan en boek je race-ervaring!

Reserveren

Inbegrepen in de Endurance Race:

  • Volledige exclusiviteit
  • Professionele begeleiding
  • Prijsuitreiking voor het winnende team

Minimaal 30 personen. Prijs is per uur, arrangementsduur is afhankelijk van de groepsgrootte. Prijs per groep is €750,00 per uur op een weekdag en €800,00 op een weekenddag.

Volledig elektrisch KARTEN!

Onze elektrokarts zijn qua snelheid afstelbaar waardoor ze geschikt zijn voor bijna alle leeftijden. De karts zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk.

Kom zelf elektrisch karten uitproberen en ga eens lekker los op ons circuit!

Karten met een groep?

Ben jij op zoek naar een spectaculaire groepsactiviteit of teambuilding? Of wil je karten combineren met andere activiteiten, kijk dan bij onze deals.

Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Reserveren

Een reservering betekent nooit baan exclusiviteit!
Afhankelijk van vraag en beschikbaarheid kunnen te allen tijde meerdere reserveringen worden gecombineerd.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Speciale karts

Lot66 beschikt over een duo-kart voor kids jonger dan 8 jaar en/of kleiner dan 1,40m. Deze duo-kart wordt bestuurd door één van onze medewerkers en het kind kan bij hen instappen en mee rijden. Daarnaast is er een mindervalide-kart, die geheel kan worden bediend met uitsluitend de handen. Prijzen van deze aangepaste sessies zijn gelijk aan die van reguliere sessies. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Leeftijd & lengte

Minimaal 8 jaar oud en 1.40m lang. Kinderen die rond 1.40m zijn worden altijd vooraf gemeten om te zien of ze veilig kunnen karten. De eindbeslissing hierover ligt nadrukkelijk te allen tijde bij onze crew.

Duur

Een kartsessie duurt 10 minuten; de instructie duurt ongeveer 5 minuten.

Kleding & hygiëne

Lange broek en dichte schoenen zijn verplicht. Ook het gebruik van helmmuts is verplicht i.v.m. hygiëne. Je mag een eigen helmmuts meenemen of deze aanschaffen bij onze informatiebalie voor €2,00 per persoon.

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.

Karten met vrienden 

Karten is geschikt als sportief uitje met je vrienden. Je kunt je met meerdere personen aanmelden voor dezelfde heat. Bij Lot66 hebben we nu elektrische karts. Een ware revolutie in de kartwereld, je kunt nu meteen op volle snelheid jouw vrienden verslaan. 

Daag je familie uit in een kart sessie

Hoe leuk is het om te karten met je hele familie? Daag je vader, zusje of tante uit om de racekoning te worden van onze nieuwe kartbaan in Breda. En heb je gewonnen? Vier het dan met een heerlijke burger als beloning!

Karten met collega’s

Ben je op zoek naar een tof teamuitje? Heb je wel eens gedacht aan karten met collega’s als bedrijfsuitje? Niks leuker dan je collega’s verslaan op de kartbaan! We hebben naast karten ook andere leuke activiteiten in ons aanbod voor jouw bedrijfsuitje.

Karten tijdens je kinderfeestje

Ben jij binnenkort jarig en wil je met jouw vriendjes en vriendinnetjes een keer stoer karten? Dat kan op onze nieuwe kartbaan bij Lot66 in Breda. Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag! Klik hier voor de Kids Kart Party.

Welke kleding heb ik nodig om te kunnen karten?

Om te kunnen karten die je een lange broek aan te hebben en dichte schoenen zonder hakken. De helm en beschermende racekleding krijg je van ons op de baan. Je krijgt voor het karten ook een beschermende muts onder de helm. 

Hoelang duurt een heat of sessie karten?

Een volledige heat of sessie karten duurt in totaal 10 minuten. Los daarbij krijg je ook nog 5 minuten uitleg. De eerste ronde duurt dus in totaal 15 minuten en elke extra ronde 10 minuten.

Heb je een rijbewijs nodig om te karten?

Nee je hebt geen rijbewijs nodig om te mogen karten. 

Hoe lang is de kartbaan?

Onze vernieuwde kartbaan is wel 300 meter lang. Klik hier voor meer info over onze nieuwe track!

Hoe snel kun je rijden met een kart?

De snelheid van onze karts is maximaal 60 km/u. 

Hoelang moet je zijn om te mogen karten?

Je moet minimaal 1.40m zijn om te mogen karten. Ook beschikken wij over 1 DUO kart, hier kunnen kinderen die nog geen 1.40m zijn in plaatsnemen. De DUO kart word gereden door een medewerker van Lot66.

Waarom kunnen wij niet online reserveren voor kinderen?

Dit heeft te maken met het feit dat wij kinderen gescheiden houden van andere groepen volwassenen. Je kunt wel samen rijden! Wij willen je verzoeken om ons te bellen op 076 – 543 93 65, dan kijken wij samen met jou naar een gewenste kartsessie.