Karten in Breda

vanaf €17,50 per persoon

Laat zien dat jij de beste racer bent! Karten is leuk om met vrienden en collega’s te doen, als activiteit tijdens een (vrijgezellen)feest of een personeelsuitje. In ons kartcentrum in Breda kan jong en oud terecht.

Reserveren Offerte opvragen
Karten Breda Lot66

Uitdagende kartbaan in Breda

Voor aanvang van het karten krijg je instructies van ons team over de baan en de kart zelf. Omdat onze karts volledig elektrisch zijn, kun je direct op volle snelheid de baan op racen. Dit maakt karten in Breda vanaf de eerste minuut spannend! Met ons circuit vol snelle stukken en technisch bochtenwerk is elke sessie een uitdaging!

Let op! Voor karten gelden leeftijd- en lengterestricties.

Karten

Weekenddag* | per persoon

Weekdag | per persoon

1 sessie

Weekenddag: €18,50

Weekdag: €17,50

REserveren
2 sessies

Weekenddag: €34,50

Weekdag: €32,50

REserveren
3 sessies

Weekenddag: €49,50

Weekdag: €47,50

REserveren

*Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties!

A1 Grand Prix

vanaf €44,50 per persoon

Wie is de snelste racer in deze rechtstreekse confrontatie?
De A1 Grand Prix bestaat net, als een echte Formule 1 race, uit een training, een kwalificatie en tot slot de finale voor de 8 snelste rijders uit de kwalificatie. Uiteraard krijgen de beste rijders een medaille.

Reserveren

Inbegrepen in de A1 Grand Prix

  • Training (10 minuten)
  • Kwalificatie (10 minuten)
  • Finale met de beste 8 rijders (10 minuten)
  • Prijsuitreiking

Let op: Deelname vanaf 8 personen. Bij minder dan 8 deelnemers, geldt een minimum starttarief van €356,00. In de finale rijden enkel de 8 snelste rijders.

Optie: extra voordelig tafelgrillen voor €23,50 p.p. (normaal €25,00).

Volledig elektrische karts!

Onze elektrokarts zijn qua snelheid afstelbaar waardoor ze geschikt zijn voor bijna alle leeftijden. De karts zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk.

Kom het zelf uitproberen en ga eens lekker los op ons circuit!

Karten met een groep?

Ben jij op zoek naar een spectaculaire groepsactiviteit of teambuilding? Of wil je karten combineren met andere activiteiten, kijk dan bij onze deals.

Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Voorwaarden & opties

Reserveren

Een reservering betekent nooit baan exclusiviteit!
Afhankelijk van vraag en beschikbaarheid kunnen te allen tijde meerdere reserveringen worden gecombineerd.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Speciale karts

Lot66 beschikt over een duo-kart voor kids jonger dan 8 jaar en/of kleiner dan 1,40m. Deze duo-kart wordt bestuurd door één van onze medewerkers en het kind kan bij hen instappen en mee rijden. Daarnaast is er een mindervalide-kart, die geheel kan worden bediend met uitsluitend de handen. Prijzen van deze aangepaste sessies zijn gelijk aan die van reguliere sessies. Neem voor meer informatie contact met ons op.