Ontdek het nu: Elektro karting

Ziggy heeft tof nieuws uit de wereld van karting! Vanaf nu nemen elektrische karts de racebaan van Lot66 over en zorgen voor een nieuwe, razendsnelle en milieuvriendelijke sensatie. Wacht even, zeiden we elektrisch? Ja zeker!
Vergeet de geur van benzine en het harde geluid van ronkende motoren, want deze elektrische snelheidsduivels zorgen voor een onvergetelijke nieuwe kart-ervaring!

Elektrisch karten is verbazingwekkend snel

Stel je eens voor: je zit in een stoere flitsende kart, klaar om te racen tegen je vrienden of collega’s. Een van onze medewerkers zwaait met een groene vlag en je bent klaar om te gaan! In een oogwenk schiet je vooruit met een verbazingwekkende snelheid. Je voelt de krachtige elektromotor onder je voeten accelereren terwijl je super snel en soepel door de bochten scheurt. Elektrisch karten is dynamischer dan benzine karten en elektrische karts reageren veel sneller!

Elektrisch karten 

Wat elektrische karts zo geweldig maakt, is hun bliksemsnelle snelheid en het feit dat ze niet zoveel herrie maken. Ze zijn net als een ninja op wielen, sluipend door de baan zonder een spoor achter te laten. Dit betekent dat je je volledig kunt concentreren op het verbeteren van je rondetijden en het verslaan van je tegenstanders, zonder oorverdovend lawaai. Je zult zien dat je door de betere concentratie, vloeiender, sneller en dus beter rijdt!

 

Écht racen zonder belasting van het milieu

Maar dat is niet alles! Elektrische karts zijn ook goed voor het milieu. Ze stoten geen schadelijke uitlaatgassen uit, waardoor de lucht fris en schoon blijft. Dus terwijl je met volle snelheid over het circuit racet, kun je je geweldig voelen omdat je een positieve impact hebt op onze planeet, en je eigen gezondheid 😉
De karts worden opgeladen met een verwisselbare batterij. Daarom is de kart super licht en kun jij nog harder door de bochten scheuren. Racen met een elektrische kart bij Lot66 in Breda voelt als écht racen. 

 

Wat toffe specs van onze elektrische karts:

  • Verstelbare zitting met hoofdsteun
  • Toffe LED Neon verlichting in wit op de voorkant  
  • Felle rode LED Neon remverlichting 
  • Een gordel die je op drie punten kunt stellen
  • Stoer grafisch design in rood, geel en blauw

Elektrische karts zijn geschikt voor alle leeftijden vanaf 8 jaar. Of je nu elke week je eigen snelheidsrecord wilt verbeteren, of gewoon wat plezier wil hebben op onze nieuwe racebaan, elektrische karts bieden een opwindende en toegankelijke ervaring voor iedereen.

Kom elektrisch karten bij Lot66!

Dus waar wacht je nog op? Reserveer nu je kartsessie bij Lot66 Breda. Bereid je voor op een adembenemende rit vol snelheid, spanning en duurzame actie. Elektrische karts zijn de toekomst van het karting, en het is tijd om de revolutie te omarmen!