X-cube nieuwe Escape beleving van Lot66 Breda

Ben jij klaar voor de nieuwste experience bij Lot66 Breda? Een missie naar Mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Het kan allemaal in de X-Cube.

De X-Cube: De nieuwe escape beleving bij Lot66 Breda

De X-Cube is een goed geventileerde vierkante kubus van 4 bij 4 meter, gevuld met allerlei technische snufjes. In de X-Cube vind je een immens 4K touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een vet geluidssysteem. Haarscherp beeld en vol geluid. De ultieme kruising tussen een EscapeRoom en een videogame.

Hoe werkt de X-Cube?

Je kunt diverse experiences spelen met 2 tot 6 personen van een half uur tot een uur lang.  De X-Cube is altijd van binnen te openen, zonder dat de beleving stopt en is rolstoelvriendelijk. Er zijn meerdere missies in de X-Cube te selecteren. Denk aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis of het ontmantelen van een bom. De interactie is voornamelijk met het touchscreen in de X-Cube. Hierop wordt uitleg over het spel gegeven en kun je antwoorden invoeren. Als je vastloopt, kun je ook hints en tips krijgen over het spel. Er zijn verschillende moeilijkheidsniveaus in het spel te selecteren. Ben jij de ultieme spion of special agent?

X-CUBE en verschillende missies

De X-Cube is ingericht volgens het thema van de gekozen missie. Zo wordt het een complete beleving waarin je met geluid, beeld en spel in een hele andere wereld terechtkomt! In de X-Cube kun je kiezen voor meerdere missies:

  • Spy Training Missie met Katja Schuurman (geschikt voor volwassenen) 
  • Short Spy Training Missie met Katja Schuurman (geschikt voor kinderen en volwassenen)
  • Agent 8008 met Ronald Vledder (geschikt voor families)
  • Spy Training Kids met Sterre Koning (geschikt voor kinderen) 
  • Crazy Game Show met Buddy Vedder (geschikt voor families)
  • Murder at the Mansion (geschikt voor volwasennen)

Er zijn nu al 6 spellen, en er komen steeds nieuwe bij! Ook in 2024 kun je in de X-Cube bij Lot66 Breda verschillende nieuwe experiences ontdekken.

Experience in 2024

In 2023 staat er een nieuwe experience op de planning om gelanceerd te worden. Samen met Astronaut Andre Kuipers ga je op missie naar Mars. Deze ‘Mission to Mars’ is een spannende space game waar je de rol van Mission Control overneemt.

X-Cube voor bedrijfsuitjes in Brabant

Ook voor zakelijke bedrijfsuitjes in Breda is de X-Cube ideaal. In 2024 wordt er een security awareness training gelanceerd. Ga samen met jouw team op een gezellig en leerzaam uitje in Brabant.

X-Cube in Breda

Kom met het hele gezin, een groep vrienden, collega’s of vier jouw verjaardagsfeestje met Ziggy in de X-Cube bij Lot66 in Breda. 

Denk je dat jij dé X-Cube spion bent van Brabant of zelfs dé X-Cube held van Nederland of België? Verover jouw plek op de hall-of fame lijst van X-cube zelf! Boek de X-Cube nu!