De X-Cube voor een origineel bedrijfsuitje!

Ben je op zoek naar een tof personeelsuitje met je collega’s of een interessant en uitdagend bedrijfsuitje voor je medewerkers? De X-Cube is de perfecte escape-ervaring voor een onvergetelijk uitje! Of je nu op zoek bent naar een spannende teambuildingactiviteit of een unieke manier om je medewerkers te belonen, de X-Cube is de perfecte keuze.

Wat is de X-Cube?

De X-Cube is een interactieve ervaring en de ultieme kruising tussen een escaperoom en een videogame. De X-cube is een goed geventileerde vierkante kubus van 4 bij 4 meter, gevuld met allerlei technische snufjes en uitdagende opdrachten en challenges. In de X-Cube vind je een immens 4K touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een goed geluidssysteem. Haarscherp beeld en vol geluid. Wil je meer weten? Lees hier meer over de X-Cube.

 

Waarom is de X-Cube de perfecte keuze voor jouw bedrijfsuitje?

Boost je teamwork & samenwerking: Een positieve en hechte werkomgeving is belangrijk, dat weten we allemaal. De X-Cube vereist een hoog niveau van teamwork en samenwerking. Het bevordert effectieve communicatie, strategisch denken en het vermogen om problemen gezamenlijk aan te pakken. Jullie worden uitgedaagd om individuele vaardigheden en expertise te bundelen om puzzels op te lossen, codes te kraken en uitdagende raadsels te doorgronden. Het werken als een team in een intense omgeving zal de onderlinge band versterken en een gevoel van saamhorigheid creëren. Je teamdynamiek zal een flinke boost krijgen!

Stimuleer creativiteit en innovatie: Het oplossen van de X-Cube vereist een out-of-the-box denkwijze en een innovatieve benadering. Door uit je comfortzone te gaan en na te denken over nieuwe manieren om een probleem op te lossen, stimuleer je creativiteit en bevorder je innovatie binnen je team.

Verminder stress en ga er lekker even uit: Een bedrijfsuitje met de X-Cube biedt niet alleen een mentale uitdaging, maar ook een kans om even los te komen van de dagelijkse werkzaamheden. Het oplossen van de X-Cube kan stress verminderen, ontspanning bevorderen en het welzijn van jou en je team positief beïnvloeden.

Welke X-cube experience is geschikt voor een personeelsuitje?

De X-Cube is ingericht volgens het thema van de gekozen missie. Zo wordt het een complete beleving waarin je met geluid, beeld en spel in een hele andere wereld terechtkomt! De Spy Training Missie met Katja Schuurman is geschikt voor volwassenen en heeft een duur van 60 minuten. Jouw team wordt in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

Combineer de X-Cube met een andere leuke activiteit bij Lot66 voor een compleet dagje uit met het bedrijf!
De X-Cube wordt regelmatig geupdate met nieuwe experiences. In 2023 wordt er een security awareness training gelanceerd. Een hot topic op dit moment, zeker voor bedrijven. Houd onze website in de gaten voor het nieuws hierover. 

Boek nu de X-Cube als teamuitje bij Lot66 Breda

Wacht niet langer en boek vandaag nog de X-Cube als bedrijfsuitje voor jouw medewerkers of collega’s! Geef ze de kans om hun brein te trainen, samen te werken en een onvergetelijke ervaring te beleven. Neem de leiding en laat je team ontsnappen aan de gewone werkdag door de uitdagende wereld van de X-Cube te betreden.
Neem contact met ons op en we zullen samen een op maat gemaakt programma ontwerpen dat perfect aansluit bij de behoeften van jouw team. Of je nu alleen de X-Cube boekt, of dit wilt combineren met andere toffe activiteiten bij Lot66 in Breda. Bereid je voor op een spannend avontuur en laat jouw medewerkers de sensatie van de X-Cube ontdekken! Boek hier de
X-cube voor een bedrijfsuitje.