Lasergamen, een spannende activiteit bij Lot66 Breda!

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende activiteit voor jou en je vrienden of familie? Een sportieve activiteit waar je fysiek, mentaal en strategisch wordt uitgedaagd? Dan is lasergamen precies wat je zoekt!

Wat is lasergamen?

Lasergamen is een spannend schietspel waarbij je je tegenstanders probeert uit te schakelen door hun vesten te raken met een moderne lasergun. Elke keer dat een speler geraakt wordt, verliest hij of zij een deel van zijn of haar levenspunten. Het team met de hoogste score aan het einde van het spel wint. Het is een unieke ervaring waarbij je jouw skills kunt testen en je strategisch inzicht kunt verbeteren, terwijl je tegelijkertijd veel plezier hebt.

 

Waar speelt de lasergame zich af?

Je speelt de lasergame in een toffe omgeving: onze oude Amerikaanse havenloods. In deze industriële loods met toffe graffiti en blacklight heb je genoeg plekken om je te verschuilen voor je tegenstanders. Probeer zo snel mogelijk jouw tegenstanders uit te schakelen met jouw lasergun! Verstop je achter obstakels en muren om jouw tegenstanders te ontwijken en te besluipen.

 

Welke soorten lasergames speel je bij Lot66 in Breda?

Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals zombie-lasergamen en blacklight-lasergamen. Deze arena is geschikt voor groepen van alle groottes, dus of je nu een verjaardagsfeestje organiseert of een bedrijfsuitje plant, je kunt bij Lot66 terecht. Er zijn verschillende spelvormen in onze vernieuwde lasergame, zoals Elimination, Midnight Madness en Vampires, Capture the Flag, en een speciaal vrijgezellenspel.

Voor wie is lasergamen geschikt?

Lasergamen is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Lasergamen kan worden gespeeld in zowel kleine als grote groepen en wanneer je wilt kun je meerdere sessies achter elkaar spelen. Lasergamen is veilig omdat er enkel ‘geschoten’ wordt met een laserstraal. Het is een geweldige manier om te genieten van een avondje uit met vrienden, om te vieren tijdens een verjaardagsfeestje, of om teambuilding te doen met collega’s.

Kom jij lasergamen bij Lot66?

Waar wacht je nog op? Daag je collega’s, vrienden en familie uit en voel de adrenaline stromen. Lasergamen kan al vanaf 10 euro per persoon! Kom naar onze lasergame-arena en ervaar de opwinding van lasergamen! Boek nu online en maak je klaar voor een geweldige tijd.