Activiteiten bij Lot66

Geniet van ons ruime aanbod aan activiteiten voor jong en oud! Zet de snelste tijd neer op ons uitdagende kartcircuit, ga de strijd aan in de spannende laserarena, gooi strike na strike op onze bowlingbanen of geniet van een van onze andere toffe activiteiten. En dat natuurlijk allemaal in de stoere Amerikaanse stijl van Lot66.

Reserveren Offerte opvragen

KARTEN

vanaf €17,50 per persoon

Bekijken

LASERGAME

vanaf €10,00 per persoon

Bekijken

BOWLEN

vanaf €25,00 per bowlingbaan

Bekijken

ESCAPE ROOM

Vanaf €19,50 per persoon

Bekijken
x-cube

vanaf €50,00
per groep

Bekijken
VR Lounge

vanaf €7,50
per persoon

Bekijken
e-scooters

vanaf €33,50
per persoon

Bekijken
boksrobots

€10,50
per persoon

Bekijken
klimmen

€10,50
per persoon

Bekijken
sumo

€10,50
per persoon

Bekijken

karten

vanaf €17,50 per persoon

Laat zien dat jij de beste racer bent! Karten is leuk om met vrienden en collega’s te doen, als activiteit tijdens een (vrijgezellen)feest, of personeelsuitje. In ons kartcentrum in Breda kan jong en oud terecht.

bekijken

lasergamen

vanaf €10,00 per persoon

Ga de strijd aan met je vrienden, collega’s en familie! Lasergamen is een leuke, spannende activiteit voor jong en oud. Met een lasergun loop je door een verlaten Amerikaanse havenloods.

bekijken

bowlen

vanaf €25,00 per bowlingbaan

Zin om een avondje met vrienden of familie te komen bowlen in Breda? Of je nu strike na strike gooit of de bal rechtstreeks in de goot gooit; een leuke avond heb je altijd bij onze bowling in Breda.

bekijken

escape room

vanaf €19,50 per persoon

Speel de leukste escape room in Breda! Een leuke en verrassende middag of avond uit in Breda begint met een escape room!

bekijken

x-cube

vanaf €50,00 per groep

Lot66 is één van de primeurlocaties in Nederland van deze gloednieuwe, interactieve experience. De X-Cube is een kruising tussen een escaperoom en een videogame, met wisselende games en uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis, of het ontmantelen van een bom.

bekijken

klimmen

€10,50 per persoon

Houd jij wel van een sportieve uitdaging? Dan is klimmen op onze klimwand in Breda vast iets voor jou. Hier kun je leren sportklimmen of voor een feestje met een groep komen klimmen. Ontdek onze klimmuur in Breda!

bekijken

VR Lounge

vanaf €6,50 per persoon

Op een unieke manier relaxen met je eigen gezelschap na het karten, bowlen of lasergamen? Of gewoon lekker samen de virtuele strijd aangaan in je eigen exclusieve privé lounge?

bekijken

e-scooters

vanaf €33,50 per persoon

Op een gloednieuwe eScooter toeren met vrienden, familie of collega’s! Na een korte instructie start je vanaf Lot66 en kun je een van onze routes in en rond Breda volgen of je eigen route rijden. Je kunt ook onderweg picknicken met de escooterlunch!

bekijken

sumo

€10,50 per persoon

Kruip in de huid van een Japanse sumoworstelaar! Kies je tegenstander en probeer hem zo snel mogelijk plat op de mat te krijgen. Altijd al in een sumopak tegenover je vriend, broer of collega willen staan? Laat maar eens zien wat je kunt!

bekijken

boksrobots

€10,50 per persoon

Robox is uniek in Nederland! Een Robox is een botsrobot waar je zelf in gaat zitten om hem te besturen. Zoek in de ring je tegenstander op en bestuur de linker- en rechterarm van je robot om de ander te raken. Deel jij de meeste stoten uit?

bekijken