Bedrijfsuitje in Breda

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Breda? Dan zit je goed bij Lot66. Wij bieden je alles wat je nodig hebt onder één dak. Zo vind je altijd iets passends voor iedere collega en bouw je een betere band op binnen jouw team.

Reserveren Offerte opvragen

Een bedrijfsuitje voor ieder team!

Al een keer eerder gaan bowlen en wil je nu wat anders? Of lijkt het je juist wel leuk om de strijd aan te gaan met je collega’s? Dat kan bijvoorbeeld tijdens een kartwedstrijd, een sessie lasergame, of met sumoworstelen en/of boksrobots. Ga je eerder voor teambuilding, kies dan voor onze spannende escape room of X-Cube, waarbij je vooral samen moet werken om te kunnen ontsnappen.

activiteiten

Een greep uit de mogelijkheden voor kleine en grote groepen:

 • Karten 
  Je kunt losse kartsessies boeken van ieder 15 minuten (inclusief uitleg en instructies). Maar je kunt ook kiezen voor een wedstrijdvorm, de A1 Grand Prix of de Endurance.
 • Lasergame
  In 20 minuten inclusief uitleg en instructie kun je je samen met je collega’s uitleven. Kies je voor een individuele competitie of spelen in teamverband? De keuze is aan jou!
 • Bowling
  Toe aan een wat rustigere activiteit? Leuk voor jong en oud, en het staat altijd garant voor enorm veel gezelligheid.
 • Escape room
  Test jullie onderlinge samenwerking! Houdt jouw groep gezamenlijk de eigendomsacte van Lot66 uit handen van de maffia?
 • X-Cube
  Een echte state-of-the-art experience waarbij jullie als team samen interactief een scala aan opdrachten tot een goed einde moeten brengen!
 • E-scooter
  Liever een buitenactiviteit? Verken de mooie omgeving op een hippe E-scooter. De tocht kun je zelf uitstippelen of je kunt een van onze routes volgen.
 • Sumoworstelen
  Voor een grappige activiteit moet je bij het sumoworstelen zijn. Hijs jezelf en je collega’s overeind en kijk wie er het langst staan kan blijven.
 • Boksrobots
  Een geweldige activiteit waarbij je ongestraft mag uithalen naar jouw mede-teamleden. Succes gegarandeerd!
bekijk activiteiten

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

meeting of presentatie

Het is mogelijk om het bedrijfsuitje te combineren met een vergadering. Lot66 heeft diverse ruimtes van verschillende afmetingen beschikbaar. Een overzicht van alle opties en arrangementen vind je hier.

vergaderen

maak je uitje compleet met food & drinks

Een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar:

 • Consumptiemunten.
 • Drankjes op nacalculatie.
 • Koffie- of theebuffet.
 • Lunchbuffet.
 • Diverse flexibele dineropties.
food & drinks

Op alle bedrijfsuitjes en borrels zijn de voorwaarden per activiteit van toepassing. Kijk hiervoor op de betreffende pagina’s!

Prijzen

Weekendprijzen van vrijdag tot en met zondag, en tijdens schoolvakanties. Deals kunnen nooit worden gecombineerd met (andere) actietarieven.

Annuleren

Op iedere reservering zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Deze maken deel uit van onze algemene voorwaarden (klik hier).

Planning

Geplande tijden van reserveringen zijn te allen tijde indicatief! Door onvoorziene omstandigheden kan uitloop ontstaan in de planning. Houd hier daarom rekening mee. Uitloop is geen reden voor (gedeeltelijke) restitutie van in rekening gebrachte bedragen.