Karten | Lot66

Karten

Karten in Breda

Altijd al eens echt willen racen? We hebben een gloednieuwe baan! Met ons circuit vol snelle stukken en technisch bochtenwerk is elke heat een uitdaging voor kartfans

Spannende kartbaan in Breda

Onze electrokarts zijn qua snelheid afstelbaar en hebben extra functiemogelijkheden met schakelen en een boostknop. Deze karts zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk. Niet overtuigd? Kom het zelf uitproberen en ga eens lekker los op ons afwisselende circuit! De kartbaan is geschikt voor jong en oud

 

Let op! Dichte schoenen en lange broek verplicht en kinderen moeten tenminste 8 jaar oud en 1,40m zijn. Kinderen rond de 1.40 moeten we hier meten om zeker te weten of ze veilig kunnen karten. 

 

           Weekend*       Doordeweeks

1 Heat             €17.50             €16.50

2 Heats          €34.50            €27.50(populair)

3 Heats           €47,50             €37,50

 

*Weekendprijzen vanaf vrijdag 18:00 t/m zondag 18:00 en tijdens schoolvakanties!

Karting in Breda: durf jij het aan?

Karten is leuk om met een vrienden- of vriendinnengroep te doen, als activiteit tijdens een (vrijgezellen)feest, of als personeelsuitje. In ons kartcentrum kun je naar hartelust karten in Breda. Voor aanvang van het karten krijg je instructies van ons team over de baan en de kartwagen zelf. Omdat al onze kartwagens volledig elektrisch zit, kun je direct vol gas de baan op scheuren. Dit maakt karting in Breda vanaf de eerste minuut spannend! De vele bochten in het circuit zorgen er bovendien voor dat je constant manoeuvres uit moet halen om die felbegeerde eerste plaats te bemachtigen. Zien we jou binnenkort op onze kartbaan?

Meer weten over karten? Bel ons voor meer informatie

Wij staan graag voor je klaar om een onvergetelijk feest te organiseren! Lijkt karten met een groep jou wat en wil je meer weten over onze tarieven of karts? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

 

> Neem contact op

> Bestel je giftcard hier

 

Voorwaarden

Voorwaarden karten

 • Let op! Minimaal 8 jaar oud en 1.40m lang, kinderen die rond 1.40m zijn moeten we hier meten om te kijken of ze veilig kunnen karten. 

 • Lange broek en dichte schoenen zijn verplicht

 • Gebruik van helmmuts is verplicht i.v.m. hygiene

 

Reservering is niet exclusief, aan de hand van beschikbaarheid is indeling bij andere groepen mogelijk. Lot66 beschikt over een duo-kart (voor de kleintjes <1.40m) en een minder-validekart. De duo-kart wordt bestuurd door een van onze medewerkers, kids < 1.40m kunnen bij hem of haar instappen. Prijzen hiervan zijn gelijk aan een reguliere heat. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Gebruik van de boost- en schakelfunctie kost €2,- extra bovenop de reguliere prijs. Je kunt kiezen of je dan boost wilt, wilt schakelen of beide. De prijs is hetzelfde.

 

Let op: voor het karten heb je een helmmuts  nodig. Deze kun je voor €2,00 aanschaffen bij binnenkomst.

 

Tarieven: €17,50

Voor het karten betaal je €17,50 per persoon per heat. Een heat duurt 10 minuten; de instructie duurt ook ongeveer 10 minuten. Meer weten over het karten in Breda bij Lot66? Neem contact met ons op.

 

           Weekend*        Doordeweeks

1 Heat             €17.50             €16.50

2 Heats          €34.50            €27.50 (populair)

3 Heats           €47,50             €37,50

 

*Weekendprijzen vanaf vrijdag 18:00 t/m zondag 18:00 en tijdens schoolvakanties!

 

Actie: Kidsochtend Voordeel €12.50

Kinderen (8-14 jaar) karten nu tijdelijk extra voordelig op zaterdag- en zondagochtend! Dit geldt van 10:00 tot 12:00. Tijdens deze ochtenden is er extra begeleiding, extra zorg, en rijd je met vriendjes of met je ouders. Dit maakt het extra leuk!

 

Actie: Super Sunday €26.25 (Niet geldig in Schoolvakanties)

Op zondag kun je vanaf 18:00 als vaste kortingsdeal de tweede keer karten voor de helft van de prijs! De heats gelden voor één persoon, de actie is niet geldig i.c.m. andere acties en/of bonnen en overige voorwaarden van het karten zijn van toepassing.

 

Bekijk alle deals en tarieven hier.

 

Optie: A1 Grand Prix

Race tegen je vrienden! Ga de strijd aan met vrienden, familie of collega's! De A1 Grand Prix bestaat net als een echte Formule 1 wedstrijd uit een opwarmronde, een kwalificatie en de finale voor de 8 snelste rijders uit de kwalificatie. Uiteraard krijgen de beste rijders een medaille.

 

Drie onderdelen

 • Training (10 minuten)

 • Kwalificatie (10 minuten)

 • Finale (10 minuten)

 • Prijsuitreiking

 

Let op: je kunt deelnemen vanaf 8 personen. Minder mag ook, er geldt dan een starttarief van €318,-. Een helmmuts is verplicht. In de finale rijden enkel de 8 snelste rijders. Tegen betaling is het mogelijk meerdere mensen in de finale te laten rijden.

 

Prijs: €39,75 per persoon (meerprijs weekend € 4,00)

Optie: Je kunt extra voordelig steengrillen voor €20,50 p.p. (normale prijs: €23,50).

 

 

Optie: Endurance

Dit is dé GoKart racedeal: het Lot66-kartcircuit exclusief voor je groep! Deze (meer)uursrace is een aanrader voor grote groepen met een competitiedrang. Tijdens de race wissel je van rijder door verschillende pitstops te maken. Het team met de meeste rondes is de winnaar en gaat naar huis met ieder een medaille.

 

Wat je moet weten

Maximaal 32 personen per uur. Bij meer personen wordt de uursrace verlengd. De endurance wordt professioneel begeleid door de Lot66 crew. Gebruik van een helm-muts is verplicht. Alle voorwaarden aangaande karten zijn van toepassing.

 

Prijs: €695,- per uur.

Duur: 60 minuten; de instructie duurt 20 minuten.

 

 

Optie: Karten in the dark

Bij Lot66 kun je karten in het donker! Het licht op het kartcircuit wordt gedimd en de karts zijn voorzien van een felle LED-koplamp -en achterverlichting. Een echte nachtrace die karten een hele nieuwe dimensie geeft…

 

Wat je moet weten

 • Uitsluitend naar beschikbaarheid

 • Alleen op doordeweekse dagen beschikbaar

 • Minimaal vanaf 6 personen

 • Voldoende karttechniek is vereist, te beoordelen in een verplichte korte testheat van 5 minuten vooraf 

 • Niet tijdens vakantiedagen.

 

Prijs: €17,50,- per persoon (excl. testheat om karttechniek te bepalen)

 

 

Karten in Breda bij Lot66 Karten in Breda bij Lot66 Karten in Breda bij Lot66 Karten bij Lot66 Breda
© 2022 Lot66Lothian BV