Jouw bedrijfsuitje in de buurt van Etten-Leur

Leuke activiteiten organiseren in omgeving Etten-Leur is een makkie als je boekt bij Lot66! In ons activiteitencentrum vind je een breed scala aan leuke activiteiten die je kunt organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van karten, bowlen of lasergamen nabij Etten-Leur? Neem contact met ons op om direct een afspraak in te plannen of vraag naar onze speciale arrangementen!

Reserveren
Karten in Breda bij Lot66 activiteiten

Karting of een escape room als teamuitje dichtbij Etten-Leur

Heb je ooit al eens de adrenaline gevoeld op de kartbaan? Of heb je de minuten al eens weg zien tikken terwijl je de laatste mysterieuze aanwijzing probeerde te ontrafelen in een escape room? Zo ja, dan weet je hoe leuk dit is om te doen met een groep. Zo nee, dan moet je het beslist eens uitproberen! Ga je een bedrijfsuitje in Etten-Leur organiseren, of wil je met je team leuke activiteiten ondernemen? Kom dan bowlen of begeef je op grote hoogte in onze klimhal in Etten-Leur.

Reserveren

Kinderfeestje Etten-Leur

Kinderen zijn een ongebreidelde bron van energie. Het kan soms knap lastig zijn om iedere keer weer leuke uitjes in Etten-Leur te organiseren. Hoe leuk is het dan als ze al hun energie helemaal kwijt kunnen tijdens een leuk kinderfeestje in Etten-Leur? Wil je echt iets speciaals organiseren voor een kleine of grote groep kinderen? Boek dan een groepsactiviteit bij Lot66. Wij zorgen ervoor dat alle kinderen de dag van hun leven hebben! Heb je speciale verzoekjes voor een verjaardag? Laat het ons weten, wij zorgen er graag voor dat de speciale dag van jouw kleintje een groot succes wordt.

Reserveren

Vergaderen in Etten-Leur met een aansluitend bedrijfsuitje

Wie werkt, weet hoe druk het soms kan zijn op het werk. Vergaderen, rapportages uitwerken, administratie, afspraken met klanten… Het is slechts een greep uit de verschillende bezigheden die je kan hebben op het werk. En dan moeten er natuurlijk ook nog leuke teamuitjes georganiseerd worden voor het personeel! Wil je nu het praktische met het aangename combineren? Kom dan vergaderen bij Lot66 met jouw groep. Boek een vergaderruimte op onze vergaderlocatie in Etten-Leur. Aansluitend kun je kiezen voor een lekkere lunch of een smakelijk diner. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een aansluitend bedrijfsuitje met al het personeel. Ben je benieuwd naar onze zakelijke arrangementen? Bel ons voor een gratis offerte!

Reserveren