Teambuildingsactiviteiten | Lot66

Teambuildingsactiviteiten

Onze tips

Om jullie targets volgend kwartaal te halen, is het soms nodig alle koppen dezelfde kant op te krijgen. Je kunt daarom je zakelijke uitje uitstekend aanvullen met een van onze teambuildingsactiviteiten.

Stack

Stack is een teambuildingsactiviteit bij uitstek, samenwerken is hier immers noodzakelijk! Bouw samen binnen de gestelde tijd een zo hoog mogelijke stapel van kratten. Stijgt jouw team de hoogte in of zakt het als een kaartenhuis in elkaar? Lees meer.

Endurance race

Tijdens de endurance rijden verschillende teams van je bedrijf tegen elkaar, iedere afdeling vertegenwoordigt een kart en met je teamgenoten wissel je elkaar af. Verslaat Sales weer de Administratie of gaat het Management er met de prijzen vandoor? Lees meer.

Verdedig je basis met lasergamen

Speel met twee of meer teams waarbij ieder team zijn basis verdedigt en de tegenstanders zoveel mogelijk moet zien te raken. Er zijn veel verschillende spelvormen mogelijk. Lees meer.

Escape Room

Als er iets is waarbij je goed moet samenwerken, is het wel bij escape rooms!

 

Bij "The Casino Heist" ga je een race tegen de klok aan om op tijd de eigendomsakte te vinden, anders word je gepakt door de Maffia!

teambuilding activiteiten bedrijfsuitje
© 2019 Lot66Lothian BV