X-Cube | Lot66

X-Cube

The X-Cube

Lot66 is één van de primeurlocaties in Nederland van deze gloednieuwe, interactieve experience. De X-Cube is een kruising tussen een escaperoom en een videogame, met wisselende games en uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een moord, het kraken van een bankkluis, of het ontmantelen van een bom.

Wat is de X-Cube?

De X-Cube is een kubus van 16m2, heeft een groot touchscreen en is ingericht volgens bijpassend thema. Een complete beleving voor 2 tot 6 personen waarin je met geluid, beeld en spel in een andere wereld terechtkomt!

 

De interactie is voornamelijk met het touchscreen in de X-Cube. Hierop wordt uitleg over het spel gegeven en kun je antwoorden invoeren. Als je vastloopt, kun je ook hints en tips krijgen over het spel.

X-Cube: the next generation escape experience

Een escaperoom in de X-Cube zorgt voor een escaperoom van het volgende niveau. Je gaat niet alleen op zoek in een ruimte, je wordt erin meegenomen en het verhaal in getrokken. Zo zorgt de X-Cube voor een geheel nieuwe beleving en een bijzondere ervaring. Je kunt de X-Cube zien als een kruising tussen een goede escaperoom en een spannende videogame, je wordt echt zelf onderdeel van een game-scenario. Een avontuur in de X-Cube wordt niet voor niets de ‘next generation escape experience’ genoemd.

Zo werkt het

Je kunt in de X-Cube terecht met 2 tot 6 personen. Beeld, geluid en spel komen samen en slepen je zo mee het verhaal in. Het touchscreen zorgt voor haarscherp beeld en dit is, zoals eerder uitgelegd, dan ook het scherm waarop de meeste interactie plaatsvindt. Net als in een normale escaperoom heb je een uur de tijd om de X-Cube te kraken, als de tijd op is en je hebt de X-Cube nog niet gekraakt, heb je helaas verloren. Belangrijk is dus om goed samen te werken en goed te communiceren en wie weet zetten jullie dan zelfs de hoogste score neer!

De X-Cube voor kinderen en volwassenen

Een beleving in de X-Cube is leuk voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar oud hebben we een speciale missie van 30 minuten klaar staan. De missie voor volwassenen duurt 60 minuten. Bij het reserveren kun je aangeven of jullie de kinder missie of de volwassenen missie willen.

Prijzen

Voor de X-Cube hanteren wij altijd een vast tarief, of je nu dus met 2 of met 6 personen komt, de prijs voor een uurtje in de X-Cube is dus altijd hetzelfde.

 

- 30min kids versie: 45 euro

- 30min volwassen versie: 45 euro

- 60min volwassen versie op weekdagen: 75 euro

- 60min volwassen versie in het weekend: 90 euro.

Reserveren? Neem contact op!

Wanneer jullie graag een dagje weg willen, is Lot66 of Lot66 Urban de perfecte locatie. Wij hebben enorm veel leuke activiteiten, zowel indoor als outdoor. Al deze activiteiten zorgen voor een geweldig leuk dagje uit en staan vooral garant voor heel veel plezier. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een personeelsfeestje, of gewoon een leuk dagje weg, bij ons kunnen jullie altijd terecht! Wil je reserveren, of heb je nog vragen over onze activiteiten en diensten? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag.

© 2022 Lot66Lothian BV