Lasergame | Lot66

Lasergame

Laserschieten Breda Lasergame Lasertag Breda Lasergame Lasertag Breda Lot66
Lasergamen

Een duistere verlaten Amerikaanse havenloods vormt het decor voor de grootste laserarena van Zuid-Nederland. Met verschillende trappen, wanden en objecten is het een zware klus om je tegenstanders in het oog te houden.

 

Ga de strijd aan met je vrienden, collega's en familie! Met een lasergun loop je door de arena en probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door andere spelers of objecten te raken. Kies ervoor om als twee teams tegen elkaar te gaan of ieder voor zich. Er zijn daarnaast nog meer spelvormen in onze vernieuwde lasergame, zoals EliminationMidnight Madness en Vampires.

 

Voorwaarden lasergamen

- Een normale game duurt 15 minuten; de instructie 5 minuten.

- Vanaf 8 jaar.

Is iemand jonger, neem dan even contact met ons op!

 

Reservering is niet exclusief. Aan de hand van beschikbaarheid is indeling bij andere groepen mogelijk.

 

> Direct Reserveren

Prijs: €9,50

- Lasergamen kost €9,50

- Prijs is per persoon per game.

- Een normale game duurt 20 minuten: 15 min. speeltijd + 5 min. instructie; 

- Vanaf 8 jaar.

- Solo game

De naam zegt het al. Bij dit spel nemen spelers het individueel tegen elkaar op. De speler met de hoogste score wint! Op het einde krijgt iedereen zijn score en kan je zien hoeveel je elkaar geraakt hebt.

- Team game

Ga in teams met elkaar de strijd aan! Vanaf nu is het mogelijk om naast 2 ook 3 of 4 teams te vormen. In teams werk je samen om meer punten dan je tegenstanders te verzamelen. Dit kan door tegenstanders of objecten in de arena te raken.

- Vampires

Vampires is een unieke lasergame spelvariant. In deze game is één speler de 'vampier' en heeft als doel de andere spelers te raken. Als een andere speler geraakt wordt, verandert deze ook in een 'vampier' en moet dan de niet-vampieren zien te raken.

- Midnight Madness

Midnight Madness is een type lasergame waarbij de verlichting van de pakken uit staat en je elkaar dus minder goed kunt zien.

 

Deze spelvariant kan zowel solo als in teams gespeeld worden. Bij dit spel moet je goed opletten en niet te snel schrikken!

- Color Ranked Solo

Color Ranked Solo is een type solo lasergame. Het unieke aan deze spelvorm is dat je pak een kleur heeft die laat zien op welke plek je staat in de rangorde.

 

De kleuren volgen de kleuren van de regenboog. Sta je op nummer 1? Dan kleurt jouw pak rood. Je kunt zo dus precies zien op welke plek je staat en wie jouw volgende target is.

© 2018 Lot66Lothian BV