Lasergamen in Breda | Lot66

Lasergamen in Breda

Lasergamen

Een duistere, verlaten, Amerikaanse havenloods vormt het decor voor de grootste lasergame arena van Zuid-Nederland. Met verschillende trappen, wanden en objecten is het een zware klus om je tegenstanders in het oog te houden.

 

Ga de strijd aan met je vrienden, collega's en familie! Met een lasergun loop je door de arena en probeer je zoveel mogelijk punten te scoren door andere spelers of objecten te raken. Kies ervoor om als twee teams tegen elkaar te gaan of ieder voor zich. Er zijn daarnaast nog meer spelvormen in onze vernieuwde lasergame, zoals Elimination, Midnight Madness en Vampires.

Een spannende middag in onze lasergame arena

Lasergamen is een leuke, spannende activiteit voor jong en oud. Het is het ultieme spel om met je vrienden, collega’s of familie te spelen en jullie kunnen hier een geweldige wedstrijd van maken. Ook wanneer jullie na het lasergamen zin hebben in een drankje of snack kunnen jullie bij ons terecht. In onze bar kun je namelijk wat heerlijke snacks en drankjes maken. Zo maak je heel je dag natuurlijk compleet!

Lasergamen op een kinderfeestje in Brabant

Ben je op zoek naar een leuke, spannende activiteit voor een kinderfeestje in Breda? Zoek dan niet verder! Bij Lot66 kun je geweldig lasergamen. Wij verzorgen dan ook graag het kinderfeestje, daarbij zorgen we niet alleen voor een leuke middag, maar verzorgen we ook een lekker drankje en een zakje chips. Zo kan het feestje niet meer stuk!

 

Reservering is niet exclusief. Aan de hand van beschikbaarheid is indeling bij andere groepen mogelijk.

 

           Weekend*        Doordeweeks

1x        €11,-                €9,50

2x        €17,50             €15,-

3x        €22,50             €20,-

 

*Weekendprijzen vanaf vrijdag 18:00 t/m zondag 18:00 en tijdens schoolvakanties!

 

> Contact opnemen

> Bestel je giftcard hier

 

Voorwaarden

Voorwaarden lasergamen

  • Een normale game duurt 15 minuten; de instructie 5 minuten.

  • Vanaf 8 jaar. Is iemand jonger, neem dan even contact met ons op!

  • Een normale game duurt 20 minuten: 15 min. speeltijd + 5 min. instructie.

 

Tarief: €11,-
  • Lasergamen kost €11,-

  • Prijs is per persoon per game.

 

Bekijk alle deals en tarieven hier.

 

Optie: Solo game

De naam zegt het al. Bij dit spel nemen spelers het individueel tegen elkaar op. De speler met de hoogste score wint! Op het einde krijgt iedereen zijn score en kan je zien hoeveel je elkaar geraakt hebt.

 

Optie: Team game

Ga in teams met elkaar de strijd aan! Vanaf nu is het mogelijk om naast 2 ook 3 of 4 teams te vormen. In teams werk je samen om meer punten dan je tegenstanders te verzamelen. Dit kan door tegenstanders of objecten in de arena te raken.

 

 

Optie: Vampires

Vampires is een unieke lasergame spelvariant. In deze game is één speler de 'vampier' en heeft als doel de andere spelers te raken. Als een andere speler geraakt wordt, verandert deze ook in een 'vampier' en moet dan de niet-vampieren zien te raken.

 

Optie: Midnight Madness

Midnight Madness is een type lasergame waarbij de verlichting van de pakken uit staat en je elkaar dus minder goed kunt zien.

 

Deze spelvariant kan zowel solo als in teams gespeeld worden. Bij dit spel moet je goed opletten en niet te snel schrikken!

 

Optie: Color Ranked Solo

Color Ranked Solo is een type solo lasergame. Het unieke aan deze spelvorm is dat je pak een kleur heeft die laat zien op welke plek je staat in de rangorde.

 

De kleuren volgen de kleuren van de regenboog. Sta je op nummer 1? Dan kleurt jouw pak rood. Je kunt zo dus precies zien op welke plek je staat en wie jouw volgende target is.

 

Lasergame bij Lot66 Breda Lasergame Lasertag Breda Lot66 Laserschieten Breda Lasergame Brabant
© 2022 Lot66Lothian BV