Een actief kerstuitje in Breda bij Lot66!

De feestdagen staan voor de deur. Een tijd van samenzijn, cadeautjes en heerlijk eten. Ben je op zoek naar leuke kerstactiviteiten in Breda om deze dagen onvergetelijk te maken? Dan hebben wij dé tip voor jou! Kerst vieren in Breda doe je bij Lot66!

Wat te doen met kerst in Breda?

Wat dacht je van een actief kerstuitje? Daag je familieleden uit voor een sportieve activiteit met kerst bij Lot66. ’s Avonds lekker eten en overdag laat jij je skills zien aan je familie of vrienden. Maak er een echte wedstrijd van en ga er vandoor met de overwinning!

Kerstactiviteiten bij Lot66 Breda

Bij Lot66 kun je deze kerst in Breda helemaal losgaan. Wij bieden de leukste winteractiviteiten in onze grote Amerikaanse loods. Kies bijvoorbeeld voor de adrenaline van karten in Breda met onze nieuwe elektrische karts – geen herrie, maar wel een hoge snelheid! Of trotseer vampieren in onze laserarena met een uitdagende lasergame.

Voor degenen die van wat rustigere activiteiten houden, hebben we een mooie, strakke bowlingbaan. Geniet van een hapje en een drankje terwijl je strikes, spares en missers gooit.

Daag jij jezelf graag mentaal uit tijdens kerst? Boek dan onze escape room ‘Casino Heist’, waarin je een maffiafamilie te slim af moet zijn. Of duik in de huid van een spion in onze nieuwe X-Cube.

Ontdek het actieve kerstuitje bij Lot66 Breda!

Wil jij jouw kerst dit jaar een unieke twist geven? Ga voor een onvergetelijke ervaring en boek nu jouw winteractiviteiten bij Lot66 Breda. Maak van de kerstdagen een sportieve en gezellige belevenis voor de hele familie!

Wacht niet langer en reserveer nu! Ontdek sportieve kerstactiviteiten in Breda bij Lot66 en maak er een feestelijke en onvergetelijke ervaring van.

reserveren