Ontdek de X-Cube: Crazy Gameshow met Buddy Vedder!

De X-Cube biedt interactieve belevingen voor jong en oud! Je dompelt je onder in een kubus van 4 bij 4 meter gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! Onze X-Cube Experience heeft 6 verschillende thema’s en we laten je elke week kennismaken met een nieuw thema.
Deze week: De Crazy Gameshow

Ontdek de Crazy Gameshow met Buddy Vedder

De X-Cube biedt interactieve belevingen voor jong en oud! Je dompelt je onder in een kubus van 4 bij 4 meter gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je Escape games op een nieuwe manier! Ga de uitdaging aan en haal de hoogste score!

X-Cube met Buddy

Stap met Buddy Vedder in de schijnwerpers en ga met jouw team de uitdaging aan in de Crazy GameShow, het nieuwe spel van de X-Cube. Speel met jouw team een verzameling mini-games voor mensen van alle leeftijden. Maar wees voorzichtig, de sluwe Show Master kan wel eens een verrassing toevoegen om iedereen op scherp te houden in de strijd om de prijzen. Pak de high-score en pak de prijzen!

Voor wie is deze X-Cube experience geschikt?

De Crazy Gameshow met Buddy Vedder is geschikt vanaf 12 jaar. De moeilijkheidsgraad van deze X-Cube experience is makkelijk.

30 MINUTEN
2 – 6 PERSONEN
VANAF 12 JAAR
MOEILIJKHEIDSGRAAD
MAKKELIJK ★ ★ ★

reserveren