Ontdek de X-Cube: Spy Training Kids met Sterre Koning!

De X-Cube biedt interactieve belevingen voor jong en oud! Je dompelt je onder in een kubus van 4 bij 4 meter gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! Onze X-Cube Experience heeft 6 verschillende thema’s en we laten je elke week kennismaken met een nieuw thema.
Deze week: Spy Training Kids

Ontdek de Spy Training Kids met Sterre Koning

In de X-Cube kun je je laten opleiden tot heuse spion! In een grote kubus speel je gave spellen, met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! Haal jij met jouw team de hoogste score?

X-Cube Escape Game met Sterre

Speciaal voor kinderen hebben we de Spytraining Kids! In deze X-Cube experience worden de kids opgeleid tot meesterspion met Sterre Koning! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Je gaat verschillende uitdagingen aan, zoals het opsporen van een spion, codes kraken een spion overhoren en een bom ontmantelen! De perfecte experience voor het hele gezin! 

Voor wie is deze X-Cube experience geschikt?

De Spy Training Kids met Sterre Koning is geschikt vanaf 9 jaar. De moeilijkheidsgraad van deze X-Cube experience is uitdagend voor kids.

30 MINUTEN
2 – 6 PERSONEN
VANAF 9 JAAR
MOEILIJKHEIDSGRAAD
UITDAGEND VOOR KIDS ★ ★ ★ ★

reserveren