Ontdek de X-Cube met Katja Schuurman!

Beleef de X-Cube nu bij Lot66 Breda! In de X-Cube ervaar je Escape games op een nieuwe manier! We hebben ervaringen voor volwassenen en kinderen van 30 en 60 minuten. Onze X-Cube Experience heeft 6 verschillende thema’s en we laten je elke week kennismaken met een nieuw thema.
Deze week: De Spy Training

Ontdek de Spy Training van Katja Schuurman

De X-cube is een ruimte van 4 bij 4 meter en gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je Escape games op een nieuwe manier! Wacht niet langer en beleef het zelf!

X-Cube met Katja
Samen met Katja Schuurman wordt jouw team in het World Intelligence Center opgeleid tot spion. Volg spionnen, ontcijfer codes en maak op tijd een bom onschadelijk. Een game vol hersenkrakers en spannende opdrachten. Weten jullie op tijd de bom onschadelijk te maken? Boek deze experience en wie weet behalen jullie wel de highscore!

Voor wie is deze X-Cube experience geschikt?

De Spy Training met Katja Schuurman is geschikt voor volwassenen. De moeilijkheidsgraad van deze X-Cube experience is uitdagend.

30 OF 60 MINUTEN
2 – 6 PERSONEN
VOOR VOLWASSENEN
MOEILIJKHEIDSGRAAD
UITDAGEND ★ ★ ★ ★

reserveren