Ontdek de X-Cube: Agent 8008 met Ronald Vledder!

De X-Cube biedt interactieve belevingen voor jong en oud! Je dompelt je onder in een kubus van 4 bij 4 meter gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! Onze X-Cube Experience heeft 6 verschillende thema’s en we laten je elke week kennismaken met een nieuw thema.
Deze week: Agent 8008

Ontdek Agent 8008 met Ronald Vledder

Daag jij jouw familie uit in deze toffe X-Cube experience? In deze X-Cube ga jij de strijd aan met een echte hacker. In een kubus van 16m2 speel je gave spellen, met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! Lukt het jullie om een topscore neer te zetten?

X-Cube met Ronald

Agent 8008 is een toffe escape beleving voor kinderen! Tijdens 8 spannende missies in de X-Cube moeten Agent 8008 worden geholpen om zijn trouwe maatje Number 2 te bevrijden van de mysterieuze hacker! Alle experiences worden gespeeld op de grote schermen. In tegenstelling tot een ouderwetse escaperoom hoef je niet te ontsnappen uit de ruimte. Ga samen met Youtuber Ronald als Agent 8008 dit avontuur aan! 

Voor wie is deze X-Cube experience geschikt?

De Agent 8008 met Ronald Vledder is geschikt vanaf 9 jaar. De moeilijkheidsgraad van deze X-Cube experience is uitdagend voor kids.

30 MINUTEN
2 – 6 PERSONEN
VANAF 9 JAAR
MOEILIJKHEIDSGRAAD
UITDAGEND VOOR KIDS ★ ★ ★ ★

reserveren