Avondje uit met diner in Breda

Breda, de bruisende stad in het zuiden van Nederland, staat bekend om zijn gezellige sfeer, historische charme en levendige uitgaansgelegenheden. Wil je een avondje actief uit in Breda? Een avond vol spanning, plezier en adrenaline? Dan is er één plek die je niet mag missen: Lot66. Wij vertellen je waarom je Lot66 niet mag missen tijdens een avondje uit in Breda.

Een avondje uit in Breda

Midden in Breda bevindt zich Lot66, een unieke en opwindende plek die avontuur en plezier combineert.

Lot66 is een multifunctionele entertainmentlocatie voor adrenalinejunkies, plezierzoekers en Bourgondiërs van alle leeftijden. Je kunt je helemaal uitleven op de kartbaan, in de escape room of in de X-Cube.

Maar wist je dat je bij ons ook heerlijk kunt eten?

Borrelen bij Lot66 Breda

Met een breed aanbod aan drinks en fingerfood kun je bij ons gezellig borrelen. Ben jij wel te porren voor een goed glas frisdrank? Bij Lot66 Breda bieden we verfrissende drankjes na een spannende activiteit. Ook op het gebied van fingerfood is er ruime keuze. Denk aan bittergarnituur, nacho’s, mini-burgers en andere lekkernijen.

Maak je avondje uit compleet met een diner

Van karten, lasergamen en onze andere toffe activiteiten krijg je natuurlijk trek. In onze Amerikaanse Diner kun je heerlijk dineren. We hebben verschillende diner opties voor kleine en grotere groepen.

Burgers, tafelgrillen en vleesfondue

Lot66 heeft zijn eigen unieke grote overheerlijke burgers. Je kunt deze los of als compleet menu bestellen met krokante frites en een goed glas frisdrank. Wil jij graag zelf de chef uithangen? Dan hebben we verschillende opties.

Bij het tafelgrillen kun je 2 uur lang je eigen vlees op de grill bakken. Kies uit verschillende soorten vlees, inclusief dagverse producten, sausjes, salade en groenten, frites en vers gebakken stokbrood met kruidenboter.  

Of wat dacht je van een lekkere vleesfondue? Bereid in een fonduepan met olie je eigen vlees, waaronder hamburger, slavink, varkensvlees en runderbiefstuk. Inclusief dagverse producten, bijbehorende sausjes, salade en groenten, frites en vers gebakken stokbrood met kruidenboter.

Diner voor grote groepen

Ben je met een grote groep? Dan hebben we verschillende diner opties.

Denk bijvoorbeeld aan een echte Amerikaanse BBQ! De barbecue bestaat uit een mix van verschillende vleessoorten. Daarnaast maak je standaard gebruik van onze salad bar met diverse soorten groenten en rauwkost, en aangevuld met frites, sauzen en vers gebakken stokbrood met kruidenboter. In het zomerseizoen kan een BBQ ook buiten op het terras plaatsvinden.

Een andere gezellige optie is het maken van Pizza Cones. Een beleving op zichzelf! Welke combinatie van smaken vind jij lekker? Je stelt je eigen pizza cone samen, met de keuze uit vele verschillende ingrediënten. Je bakt je eigen pizza cone af in de centrale oven. Een nieuwe verrassende manier van pizza eten!

Ben je eerder een liefhebber van veel eten en veel keuze? Dan hebben we een uitgebreid Amerikaans buffet. Dit buffet bestaat uit allerlei typisch Amerikaanse gerechten zoals mais, chicken wings en hotdogs.

Een compleet avondje uit in Breda

Een avondje uit in Breda wordt pas echt compleet met een bezoek aan Lot66. Hier kun je adrenaline opdoen, lachen met vrienden en genieten van spannende activiteiten in een levendige en gastvrije omgeving. Je sluit de avond af met een heerlijk diner in Amerikaanse stijl met verfrissende drankjes. Of je nu een groep vrienden, familie of collega’s meeneemt, Lot66 zorgt voor een avond vol herinneringen en plezier. Ervaar de sensatie van karting, test je vaardigheden in de escape rooms en geniet van een veelzijdige en opwindende avond in deze unieke entertainment locatie. We kijken er naar uit om je avond onvergetelijk te maken!