Vrijgezellenfeestje bij Lot66 Breda!

Heb jij de edele taak gekregen om voor je beste vriend of beste vriendin het meest onvergetelijke vrijgezellenfeestje ooit te organiseren? Bij een vrijgezellenfeestje organiseren komt best wel wat kijken. Activiteiten boeken, grappige games verzinnen, een hapje eten….wat nu als wij je vertellen dat dat allemaal ook heel ontspannen op 1 locatie kan?

Lot66 heeft alles voor je vrijgezellenfeest

Wij bieden je een unieke locatie voor het meest spectaculaire en onvergetelijke vrijgezellenfeestje in Breda! Lot66 heeft alles wat je nodig hebt voor een dag vol spanning, sensatie en plezier. Voor een avontuurlijke bruid of actieve bruidegom hebben we bij Lot66 de perfecte mix van activiteiten voor een geweldig vrijgezellenfeestje.

Vrijgezellenfeestje Breda

Gelegen in het hart van Breda, bieden we als evenementencentrum een breed scala aan activiteiten voor elk type feestvierder. Van adrenaline-pompende indoor kartwedstrijden tot uitdagende escape rooms en van virtual reality games tot spannende lasergame-gevechten. Bij Lot66 is er voor ieder vrijgezellenfeestje een passende activiteit.

 

Karten tijdens je vrijgezellenfeest?

Voor de avontuurlijke vrijgezel bieden we een adrenalinekick met onze indoor kartbaan. Scheur met hoge snelheden door de bochten en voel de spanning van het racen tegen je vrienden. Wie wordt de koning of koningin van de baan?

Escape met al je vrienden

Als je van puzzels en uitdagingen houdt, zijn de casino escape room en de X-Cube een absolute must. Werk samen met je vrienden om raadsels op te lossen, codes te kraken en aanwijzingen te vinden om te ontsnappen. Het is een geweldige manier om te zien hoe goed jullie als team kunnen samenwerken.

Lasergamen voor een actief vrijgezellenfeestje

En natuurlijk, voor degenen die van een klassieke en spannende groepsactiviteit houden, hebben we een state-of-the-art lasergame arena. Trek je laservest aan, pak je lasergun en strijd met je vrienden in een spannend spel vol strategie en actie.

Daag de bruid(egom) uit met een potje sumoworstelen

Wil je helemaal dubbel liggen van de lol? Zet de toekomstige bruid of bruidegom dan in een sumo worstelpak en probeer hem of haar te vloeren tijdens sumoworstelen. Of kruip in een echte metalen robot en probeer punten te scoren terwijl je elkaar probeert te raken op strategische plekken. Lachen gegarandeerd.

 

Combineer het allemaal!

Je kunt er voor kiezen om losse activiteiten te boeken voor je vrijgezellenfeest. Maar nog leuker is om meerdere activiteiten te combineren. Geen gehaast van het ene naar het andere adres. Gewoon relaxed op 1 locatie diverse toffe games doen. Na alle actie en opwinding kunnen jullie ontspannen in onze sfeervolle lounge. Geniet hier van heerlijke drankjes en hapjes terwijl jullie de hoogtepunten van de dag bespreken, foto’s terugkijken en herinneringen delen. Vervolgens kunnen jullie samen nog het nachtleven van onze prachtige stad Breda induiken, voor de ultieme afsluiting van een gezellige dag.

De ultieme bestemming voor een vrijgezellenfeest in Breda

Kortom, Lot66 in Breda is de ultieme bestemming voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, een intellectuele uitdaging of gewoon plezier wilt hebben met je vrienden, bij Lot66 vind je het allemaal. Maak van je vrijgezellenfeest een dag om nooit te vergeten en vier deze bijzondere gelegenheid bij Lot66!

Reserveer hier jouw vrijgezellenfeest bij Lot66 in Breda!