Ziggy op zoek naar leuke activiteiten in Brabant

Ziggy is op zoek naar avontuur. Op zijn reis vanuit Amerika is hij neergestreken in Noord-Brabant bij Lot66 in Breda. Door de Amerikaanse sfeer voelt hij zich hier meteen thuis. Ben jij net als Ziggy op zoek naar leuke activiteiten in Brabant? Ontdek dan zijn bevindingen!

De leukste activiteiten in Noord-Brabant

De provincie Noord-Brabant biedt jou allerlei leuke activiteiten voor een dagje uit. Wandelen in de Loonse en Drunense Duinen, een bezoek aan de bruisende stad Breda of heerlijk relaxen in een sauna in Oosterhout. Een dagje uit in de provincie Noord Brabant kun je op verschillende manieren invullen. Voor sportieve activiteiten ben je in Noord-Brabant ook aan het juiste adres, en dat weet Ziggy ook maar al te goed.

Noord-Brabant, de plek voor sportieve activiteiten

Wat dacht je bijvoorbeeld van een wedstrijdje karten in Roosendaal met collega’s? Een middag skiën in Rucphen of een kanotocht in de Biesbosch? De sportieveling kan zijn hart hier heerlijk ophalen, op vele manieren.

Bij Lot66 vind je alle activiteiten onder 1 dak

Of je nu indoor of outdoor activiteiten zoekt, voor elke gelegenheid heeft Lot66 een passende activiteit. Lot66 is helemaal gehuld in Amerikaanse sfeer en Ziggy neemt je mee op avontuur op deze toffe locatie.

Karten in Brabant

Karten in Brabant op 20 minuten van Tilburg en Roosendaal in de Parel van het Zuiden, Breda. Hier vind je hét kartcentrum van Breda; Lot66! Kom je karten met vrienden, collega’s of familie? Laat zien dat jij de beste racer bent en versla ze met karten in Breda. De elektrokarts zijn niet alleen heel snel, maar ook veilig en milieuvriendelijk. Kom het zelf uitproberen op onze kartbaan in Breda!

Ontsnap aan de maffia in een Escape Room

In Breda vind je een escape room in echte Las Vegas stijl. Wees de maffia te slim af door binnen een bepaalde tijd uit deze kamer proberen te ontsnappen. Dat doe je door puzzels, clues en raadsels op te lossen. Een spannend en uniek uitje!

De nieuwste rage: de X-Cube

De traditionele escape room heeft een unieke opvolger: De X-Cube! De X-Cube is een ruimte van 4 bij 4 meter gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een vet geluidssysteem. In de X-Cube kun je diverse experiences spelen met 2 tot 6 personen. De cube is speciaal geschikt voor kinderfeestjes, dus kom Ziggy eens opzoeken in Breda.

Unieke uitjes in Breda

Breda is de perfecte uitvalsbasis voor jouw sportieve dag uit. Dichtbij Dordrecht, Roosendaal en Tilburg. Lot66 is de plek voor groepsuitjes in Brabant en is geopend van dinsdag tot en met zondag. Ook voor bowlen, lasergamen en klimmen kun je terecht bij Lot66 Breda.
Meer informatie over andere sportieve activiteiten vind je in ons activiteitenoverzicht.
Kom ook snel langs en beleef net als Ziggy een sportief avontuur bij Lot66 Breda!