Ontdek de X-Cube: Murder at the Mansion!

De X-Cube biedt interactieve belevingen voor jong en oud! Je dompelt je onder in een kubus van 4 bij 4 meter gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! Onze X-Cube Experience heeft 6 verschillende thema’s en we laten je elke week kennismaken met een nieuw thema.
Deze week: Murder at the Mansion

Ontdek het moordmysterie

Dompel jezelf onder in een moordmysterie! De X-cube is een ruimte van 4 bij 4 meter en gevuld met technische snufjes, licht en geluidseffecten, interactieve controllers en een mega touchscreen! In de X-Cube ervaar je Escape games op een nieuwe manier! Weet jij dit X-Cube mysterie op te lossen?

X-Cube Murder at the Mansion

Beleef het meeslepende mysterie in ‘Murder at the Mansion’. Ontdek wie de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers heeft vermoord in zijn oude landhuis. Werk samen om alle verbanden te leggen en beleef samen de ontknoping in deze ‘Murder Mystery.’

Voor wie is deze X-Cube experience geschikt?

Murder at The Mansion is geschikt voor volwassenen. De moeilijkheidsgraad van deze X-Cube experience is zeer uitdagend.

60 MINUTEN
2 – 6 PERSONEN
VOOR VOLWASSENEN
MOEILIJKHEIDSGRAAD
ZEER UITDAGEND ★ ★ ★ ★ ★

reserveren