Ziggy’s bedrijfsuitjes

Op zoek naar een compleet verzorgd bedrijfsuitje op een unieke locatie in Breda? Bij Lot66 bieden we:

– Teambuilding
– Vergaderen
– Meetings
– Bedrijfsborrels & -feesten

De gezelligste arrangementen in combinatie met heerlijke drankjes een lunch of diner.

De perfecte plek om teamspirit op te bouwen, speciale gelegenheden te vieren of te genieten van een onvergetelijke bedrijfsuitje.

Lot66. A lot more to discover!

offerte aanvragen

Bel mij terug voor een advies op maat:

  A lot more to discover!

  Met een breed aanbod aan activiteiten stel je een gezellig en functioneel zakelijk uitje in Breda samen. Maar een bedrijfsuitje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Met lunches en diners in buffetvorm, een gezellig bbq of tafelgrill maak je het uitje of event compleet. Bekijk hier een aantal van onze meest geboekte arrangementen:

  Ziggy Sportief

  Arrangement Ziggy Sportief is ideaal voor teamuitjes en teambuilding. Bij binnenkomst verwelkomen we jullie met een heerlijke drankje!

  Daarna barst het avontuur los met een keuze uit sportieve activiteiten: scheur over de kartbaan, duik in een epische lasergame, lach je een breuk met sumoworstelen of gooi een strike met bowlen. Na al die actie is het tijd om even heerlijk na te praten met een verfrissende borrel in de hand, gevolgd door een smakelijk en gezellig diner!

  Ziggy Meeting

  Arrangement Ziggy Meeting is perfect voor een zakelijke bijeenkomst met een sportief tintje. Bij aankomst verwelkomen we jullie met een lekker drankje. Vervolgens staat de vergaderruimte klaar voor jullie presentatie, meeting of brainstormsessie, volledig uitgerust met alle nodige faciliteiten om jullie bijeenkomst soepel te laten verlopen.

  Na het serieuze gedeelte is het tijd om de energie weer op te laden met een keuze uit ontspannende activiteiten. Afsluitend bieden we een moment om samen na te praten met een verfrissende borrel. Een ideale combinatie van werk en plezier, waarmee jullie meeting onvergetelijk wordt!

  Ontvang een advies op maat

    

   Datum en tijd


   Aanleiding voor uw bezoek?

   * = verplicht veld

    

   KARTEN

   LASERGAME

   BOWLEN

   ESCAPE ROOM

   X-Cube

   Lukt het jouw team om de titel meesterspion te halen en de highscore neer te zetten?

   Sumo

   Probeer je collega zo snel mogelijk plat op de mat te krijgen!

   boksrobots

   Kruip in de huid van onze robots. Deel jij de meeste stoten uit?

   Dit wil je vast weten

   Ja het is mogelijk om activiteiten te boeken zonder lunch of diner. Bij Lot66 stemmen we jouw activiteit volledig af op jouw behoefte. Geef dit bij het organiseren van jouw zakelijk evenement aan en dan zorgen wij dat je ook zonder lunch of diner een geweldig event hebt.

   Een zakelijke boeking plaatsen kan al vanaf 4 personen. Dit maakt een zakelijk event bij Lot66 uiterst geschikt voor persoonlijke afspraken met personeel, klanten of partners. 

   Het maximale aantal is 150 personen. Dit maakt een bedrijfsuitje bij Lot66 uitermate geschikt voor een zakelijk event voor jouw hele personeels- of klantenbestand!

   Ja zeker, het is mogelijk om meerdere activiteiten te boeken op een dag. Combineer bijvoorbeeld een uur bowlen met een ronde in de boksrobots. Of een escapegame met een heat karten.