Originele activiteiten in omgeving Prinsenbeek

Bij Lot66 is voor ieder wat wils. Houd je van bowlen, karten of wil je jouw escape skills testen in een escape room in Prinsenbeek? Kom dan naar ons activiteitencentrum nabij Prinsenbeek. Hier kun je allerlei leuke activiteiten doen met een kleine en grote groep!

Reserveren

Leuke uitjes in Prinsenbeek: lekker eten met jouw team, elftal of bedrijf

Vraagt jouw voetbalteam om een leuk teamuitje in Prinsenbeek te regelen? Of wil je voor jouw collega’s een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren in de buurt van Prinsenbeek? Ons activiteitencentrum ligt centraal in Breda en is daardoor goed te bereiken vanuit Prinsenbeek. In ons pand vind je o.a. een escape room, klimhal en een heuse kartbaan dichtbij Prinsenbeek! Wacht dus niet langer en boek vandaag nog jouw team- of bedrijfsuitje! Overigens kun je ook een vergaderlocatie bij ons boeken voor jouw bedrijf in Prinsenbeek. Je kunt dan jouw activiteiten zoals karting of bowlen nabij Prinsenbeek combineren met een zakelijke meeting. Boek je hier eten bij? Dan kunnen we een mooi arrangement voor je regelen.

Reserveren

Organiseer een kinderfeestje en kom bowlen of lasergamen in Prinsenbeek!

Met kinderen in Prinsenbeek leuke uitjes regelen kan soms lastig zijn. Maar niet als je voor jouw kinderfeestje in Prinsenbeek een arrangement voor een kinderfeestje boekt! Of je nu een groep jongens kennis wilt laten maken met karting of lasergamen nabij Prinsenbeek, of activiteiten voor meiden wilt organiseren in de vorm van bowlen, het kan allemaal! Selecteer jouw gewenste kinderfeest met leuke activiteiten in de buurt van Prinsenbeek en laat je verrassen! Uiteraard is het ook mogelijk om hier eten bij te boeken, zodat alles tot in de puntjes voor je verzorgd wordt. Geef ons jouw wensen aan en wij zorgen voor de rest.

Reserveren

De leukste uitjes en activiteiten voor jong en oud

Onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud. Wil je graag een leuk uitje of meerdere activiteiten boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of maak online jouw reservering. Je kunt natuurlijk ook ervoor kiezen om in plaats van een activiteit alleen een etentje of lekkere lunch te boeken. Wij zorgen er graag voor dat jouw uitje een succes wordt! Bekijk hier onze deals.

Reserveren