Euroactie bij Lot66 | Lot66

Euroactie bij Lot66

Karten en lasergamen voor €1,- bij Lot66 (6 juli tot 31 augustus)

Voor de echte kart- en laserfanaten hebben we iedere zomer een leuke actie! Je krijgt namelijk bij een tweede bezoek je de heat voor €1,- per stuk. 

 

Hoe werkt het?

In de zomervakantie ben je natuurlijk een paar weken vrij maar dankzij deze actie hoef je je niet te vervelen, we zijn namelijk de hele zomer geopend!

 

Om gebruik te maken van de actie hoef je alleen maar binnen te lopen. De eerste heat karten of lasergamen doe je voor een normaal tarief. Vervolgens ontvang je een voucher om de dag erna voor €1,- te karten of lasergamen. Je krijgt evenveel vouchers als het aantal heats dat je rijdt of aantal keren dat je de laserarena in gaat.

 

Ben je de volgende dag verhindert? Geen probleem! Op de tweede dag na je eerste bezoek mag je namelijk nog karten voor €2,-, de dag daarna voor €3,- en zo gaat het door tot je weer het normale bedrag betaalt.

 

Wil je meer weten of is het nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact met ons op!

Voorwaarden
  • de eerste keer kart of laser je tegen een normaal tarief, vervolgens ontvang je een voucher voor de dag erna, je kunt dan dus karten voor €1,-.
  • Kun je de volgende dag niet? Je kunt de tweede dag karten voor €2,- per heat of sessie, de dag erop voor €3,- per heat of sessie etc.
  • Reserveren is niet mogelijk, alles gaat op inloop.
  • Je moet minimaal 1m40 lang zijn en 8 jaar oud.
  • Dichte schoenen zijn verplicht!
Karten voor €1,- bij Lot66
Datum: 
zaterdag, 6 juli 2019
© 2020 Lot66Lothian BV