Lot66 Race Academy | Lot66

Lot66 Race Academy

Nieuwe data!

De nieuwe Race Academy gaat weer beginnen! Zowel in maart als in juni zullen er nieuwe Race Academys georganiseerd worden. We starten de lessen om 9:00u en gaan je gedurende twee uur in sneltreinvaart klaarstomen om je eigen rondetijden te verbeteren. 

 

 

 

Introles
Lijkt de Race Academy je leuk maar wil je graag eerst een keer komen kijken of het iets voor je is? Volg dan de introles! In deze les bespreken we wat theorie en wordt er ook gereden. Je krijg gedurende een uur een voorproefje van de Lot66 Race Academy.

 

Wat gaan we doen?
Tijdens de introductie bespreken we wat theorie rondom het karten en de perfecte racelijn waarna je uiteraard ook zélf aan de slag mag. De intructeur kijkt dan met je mee en geeft je tips om je tijden te verbeteren. 

 

Kosten
Voor de volledige cursus betaal je €140,-. Besluit je 2 lessen te volgen? Dan betaal je €75,-. De kosten van de introles bedragen €25,- per persoon.

 

Voor wie is de Race Academy geschikt?
De cursus is geschikt voor 8 jaar tot 14 jaar oud. Ben je al gevorderd? Ook dan kun je je inschrijven, bij voldoende aanmeldingen zullen we ook hiervoor een groep opstarten!

 

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen per mail of telefonisch (076-5439365). Je kunt je ook online inschrijven, w
ij nemen dan contact met je op. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Like de Race Academy Facebookpage voor o.a. foto- en videomateriaal!

 

>> Schrijf je nu in!

 

Datum: 
zondag, 1 maart 2020 - 9:00 tot maandag, 23 maart 2020 - 10:45
© 2022 Lot66Lothian BV