Lot66 Kerstpakketten | Lot66

Lot66 Kerstpakketten

De Kerst staat alweer bijna voor de deur. Heb je dit jaar geen zin om de hele kerst op de bank te hangen maar wil je graag een actievere kerst? Dan ben je bij Lot66 op het juiste adres. Speciaal voor de feestdagen hebben we een aantal toffe deals voor je op een rijtje gezet.

 

Gratis bowlen tijdens de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie krijg je bij aankoop van 2 activiteiten gratis bowling! Je kunt de hele vakantie gebruik maken van deze deal met uitzondering van 25 & 26 december. Reserveer direct via 076-5439365.
 

Dineren tijdens de kerst bij Lot66

Bij de feestdagen hoort natuurlijk een lekker diner. We hebben daarom de reguliere steengrill een feestelijk tintje gegeven! Naast onbeperkt genieten van vlees, groenten, frites en ander lekkers krijg je nu ook een soepje vooraf én ontvang je een nagerecht. Daarnaast kun je de steengrill combineren met een activiteit naar keuze. Staat jouw activiteit hieronder niet genoemd? Neem dan contact met ons op, we ontwerpen dan graag een voorstel op maar. Laat je verrassen en reserveer jouw plekje snel want vol = vol.
 

  

 

Lunchen tijdens de kerst bij Lot66

Wil je wel graag van een van onze activiteiten komen genieten maar past dineren niet goed in je plannen? Kies dan voor het heerlijke lunchbuffet. Wat krijg je? Denk aan harde broodjes, scrambled eggs, volop beleg (ham, kaas, etc.) en een kroket per persoon. Voorafgaand of na de lunch kun je kiezen voor een activiteit naar keuze. Staat jouw activiteit hier niet bij? Neem contact met ons op, dan ontwerpen we speciaal voor jou een voorstel op maat.

 

   

 

De deals in het kort:

Diner:

3-gangen steengrill + Bowl voor €31,75

3-gangen steengrill + Lasergame voor €34,75

3-gangen steengrill + Karten voor €39,75

Lunch:

Lunchbuffet + Bowl voor €14,75

Lunchbuffet + Escape room voor €27,50

Lunchbuffet + Karten voor €25,75

Alle genoemde deals zijn te boeken vanaf 2 personen. Je kunt bovenstaande deals boeken op 25 & 26 december. Op de activiteiten gelden de voorwaarden zoals beschreven bij iedere activiteit. Wil je zelf een kerstdeal samenstellen? Neem dan contact op met 076-5439365.

 

Aanvullende opties:

Wil je meer? Dat kan! Kies hier aanvullende activiteiten:

Karten voor €13,50 exclusief helmmuts

Lasergamen voor €5,00

Robox/klimmen voor €7,50

I-challenge voor €5,00

© 2020 Lot66Lothian BV