Volop plezier met indoor minigolf in Breda | Lot66

Volop plezier met indoor minigolf in Breda

Indoor Minigolf

Minigolf wordt steeds populairder. Dat is niet zo gek, want het is ook hartstikke leuk. Op onze nieuwe locatie hebben we een leuke indoor golfbaan waar jij samen met je vrienden, familie, of collega’s heerlijk kunt genieten van een gezellige middag of avond. Meer weten? Lees dan snel verder!

Indoor minigolfen in Amerikaanse stijl

Wij hebben 10 verschillende banen die allemaal ingericht zijn in Amerikaanse stijl en vernoemd naar een Amerikaanse landmark. Zo hebben we de Golden Gate Bridge baan, de Empire State Building baan en natuurlijk nog veel meer. De sfeer komt er tijdens het golfen echt in te zitten en het is dan ook hartstikke gezellig. 

Perfect voor feestjes

Ben je nog op zoek naar een leuke dagbesteding voor een feestje? Zoek dan niet verder! Op onze gloednieuwe locatie Urban is naast minigolfen nog veel meer te doen. Zo kun je bij ons niet alleen minigolfen, maar ook bowlen. Op onze hoofdlocatie Lot66 hebben we ook escape rooms, lasergame en ook de mogelijkheid tot karten, bowlen en het rijden van solex- en American E-scooter tochten. Tijdens het minigolfen kun je genieten van een lekker drankje en heerlijk ontspannen met elkaar kletsen. Ook wanneer jullie klaar zijn, zijn jullie van harte welkom aan onze bar voor een drankje of een hapje.

Groot plezier voor een kleine prijs

Minigolfen hoeft helemaal niet saai of langdradig te zijn. Met het spelen van onze banen ben je ongeveer 30 minuten bezig en je betaald hier slechts €4,75 per persoon voor. Ook voor een kinderfeestje is een potje minigolf hartstikke leuk. Je betaald dan €7,50 per persoon. Dat is natuurlijk inclusief een lekker drankje en een zakje chips voor de kinderen.

 

Tarief: €4,75
  • Minigolf kost €4,75

  • Prijs is per persoon per 10 holes

 

Minigolf bij Lot66 in Breda Minigolf bij Lot66 Urban Breda Midgetgolf bij Lot66 Urban in Breda
© 2022 Lot66Lothian BV