Het Lot66 spel: Wie heeft de eigendomsakte gestolen? | Lot66

Het Lot66 spel: Wie heeft de eigendomsakte gestolen?

spel intro

 

>> VUL HIER JOUW ANTWOORDEN IN EN MAAK KANS OP TOFFE PRIJZEN <<

 

De deuren van Lot66 zijn nu gesloten, maar dat is natuurlijk niet altijd zo geweest. Achter de grote deuren van het pand is vanalles gaande. Lot66 is onlangs overgenomen door een famillie met wortels in de maffia. Het personeel lijkt niet zo te spreken over de nieuwe eigenaren en sommigen broeden zelfs op een plannetje om de familie van de troon te stoten door de eigendomsakte te stelen. Krijg jij uitgezocht wat er precies is gebeurd? Wie heeft er stappen ondernomen? In welke ruimte heeft dit zich afgespeeld? Met welk wapen?

 

 

Via deze pagina maak je kennis met de Crew van Lot66, de ruimtes en de voorwerpen. Ben jij eraan uit wat er zich achter de gesloten deuren heeft afgespeeld? Onderaan de pagina vind je hints en aanwijzingen om je op weg te helpen, dagelijks komen hier één of meerdere hints bij!
 

De Crew

Het wemelt bij Lot66 van de crewleden. Enthousiast en minder enthousiast, ieder met zijn eigen karaktertrekken en eigenschappen. Op deze pagina vindt je alle informatie over deze personen, wie ze zijn, wat ze doen én je kunt kennis maken met ze! Klik dus snel verder!

Dhr. van der Wiel - Monteur van beroep

vrolijk jpeg

Mevr. van Wijnen - Barvrouw

Dhr. Kegel - Bowling begeleider

Dhr. Vrolijk - Baliemedewerker

Directrice Lotte - Directrice

Dhr. Teil - Schoonmaker

Mevr. Taart - Kok 

Bekijk hier alle crewleden, hun video's en introducties.

Ruimtes

Er zijn een aantal ruimtes uitermate geschikt om de eigendomsacte van Lot66 op te bergen. Alle informatie over opbergplekken binnen het pand kun je terugvinden op deze pagina. Lees je goed mee? Dan kun je uit de informatie mogelijk al wat opmaken. Het gaat om de volgende plekken:

De Hudson op de KartbaanPlattegrond Cluedo def

Op de bowlingbaan

Op de solex

Het directiekantoor
Op het toilet
Bekijk hier al het beeldmateriaal van de ruimtes.

Voorwerpen

Waarmee is de akte precies van zijn plek gehaald? Er moet sprake zijn geweest van een wapen, dat kan een van de volgende items zijn:

Waterpomptang
De Kassa
Kurkentrekker

Wc borstel

Pollepel

Bowlingschoen

Laserpistool

Bekijk hier het beeldmateriaal van alle voorwerpen.

Hints & Aanwijzingen

Binnen Lot66 is er een onderzoek gestart naar alle snode plannen van de crew. Dagelijks onthullen zich nieuwe aankopingspunten die wijzen naar de dader, het wapen of de locatie. Raad jij ze allemaal?

Hint 1

Hint 2

Hint 3

Hint 4

Hint 5

Hint 6

Hint 7

© 2022 Lot66Lothian BV