Corona beleid Lot66 | Lot66

Corona beleid Lot66

We zijn weer geopend! Karten, lasergamen en bowlen bij Lot66
 

Coronabeleid Lot66

 

Beste (toekomstige) gast,
 

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij zullen er zorg voor dragen dat er op geen enkel moment meer dan het toegestane aantal gasten aanwezig zullen zijn.

 

Naast het bezoekersaantal treffen we meer maatregelen. We letten extra op de hygiëne van onszelf, de crew, de activiteiten en we bieden u de mogelijkheid handen zo vaak als mogelijk te wassen. We maken extra vaak schoon en checken uiteraard ons personeel extra goed op gezondheid. Bij enige twijfel komt onze crew uiteraard niet werken.

 

Verder vragen we uw medewerking rondom de volgende maatregelen:

  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was regelmatig uw handen
  • Blijf thuis bij klachten zoals hoesten, verkoudheid, lichte koorts
  • Reserveer uw activiteiten vooraf

 

Wij treffen uiteraard ook een aantal maatregelen:

  • grondig reinigen van activiteiten
  • het volop beschikbaar stellen van desinfectie-  en reinigingsmiddel
  • voldoende afstand bewaren van jou als gast
  • er zijn looproutes uitgezet zodat je elkaar niet tegen het lijf loopt en afstand kunt bewaren

 

Daarnaast nemen we per activiteit een aantal maatregelen:

 

Karten:

We vragen je tijdens het karten te racen met handschoenen en een helm op. Bij voorkeur kun je deze meenemen van thuis. Indien je niet in bezit bent van handschoenen en/of een helm kun je deze bij ons lenen. Bij het lenen van een helm is het dragen van een helmmuts verplicht. Deze draag je over je neus en mond om het overdragen van virussen te voorkomen. De helmen en onze karts worden voor en na ieder gebruik gedesinfecteerd. De grootte van de karts maakt het niet mogelijk tijdens het rijden te dicht op elkaar te rijden.

 

Lasergamen:

Tijdens het lasergamen vragen we je waar mogelijk afstand te houden van elkaar. De pakken die je tijdens het lasergamen draagt worden voor en na gebruik grondig gereinigd. Ook maken we regelmatig schoon in de laserarena om de kans op virusverspreiding zo klein mogelijk te maken en werken we in kleinere groepen dan normaal.

 

Bowlen:

Om tijdens het bowlen afstand te kunnen bewaren gebruiken we slechts 2 van onze 4 bowlingbanen. Tussen de banen zijn schotten geplaatst en iedere baan gebruikt zijn eigen bowlingballen. Deze ballen worden zowel voor als na gebruik grondig gereinigd. Verder vindt je op de bowlingbanen voldoende desinfectiemiddelen om je handen regelmatig schoon te maken.

 

We hopen u met bovenstaande maatregelen gerust te kunnen stellen, ook hopen we op uw begrip. Uiteraard staan we volgens onze openingstijden voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan vooral contact met ons op. U kunt dat doen via 076-5439365 of via info@lot66.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Lot66

© 2020 Lot66Lothian BV