Corona beleid Lot66 | Lot66

Corona beleid Lot66

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zijn we gesloten tot 1 juni, met uitzondering van solexverhuur.

 

Wij hebben uiteraard kennis genomen van de aangescherpte maatregelen (dd. 6 mei 2020), maar wij weten nog niet precies wat de consequenties zijn voor onze accomodatie. Vooralsnog hanteren wij de periode van de sluitingsmaatregel tot en met 1 juni 2020 met uitzondering van solexverhuur. Als er wijzigingen zijn houden wij je hier op de hoogte.

 

Stay safe!
 

Team Lot66

 

Eerder bericht betreffende COVID-19

 

Beste (toekomstige) gast,
 

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Zij raden aan events van meer dan 100 personen te annuleren. Wij zullen er zorg voor dragen dat er op geen enkel moment meer dan 100 gasten aanwezig zullen zijn.

 

Naast het bezoekersaantal treffen we meer maatregelen. We letten extra op de hygiëne van onszelf, de crew, de activiteiten en we bieden u de mogelijkheid handen zo vaak als mogelijk te wassen. We maken extra vaak schoon en checken uiteraard ons personeel extra goed op gezondheid. Bij enige twijfel komt onze crew uiteraard niet werken.

 

We hopen u met bovenstaande maatregelen gerust te kunnen stellen, ook hopen we op uw begrip. Uiteraard staan we volgens onze openingstijden voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan vooral contact met ons op. U kunt dat doen via 076-5439365 of via info@lot66.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Lot66

© 2020 Lot66Lothian BV