Corona beleid Lot66 | Lot66

Corona beleid Lot66

We zijn weer geopend! Karten, lasergamen en bowlen bij Lot66
 

Coronabeleid Lot66

 

Beste (toekomstige) gast,
 

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. We houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Wij zullen er zorg voor dragen dat er op geen enkel moment meer dan het toegestane aantal gasten aanwezig zullen zijn.

 

Naast het bezoekersaantal treffen we meer maatregelen. We letten extra op de hygiëne van onszelf, de crew, de activiteiten en we bieden u de mogelijkheid handen zo vaak als mogelijk te wassen. We maken extra vaak schoon en checken uiteraard ons personeel extra goed op gezondheid. Bij enige twijfel komt onze crew uiteraard niet werken.

 

Verder vragen we uw medewerking rondom de volgende maatregelen:

 • Houd 1,5 meter afstand van elkaar
 • Was regelmatig uw handen
 • Blijf thuis bij klachten zoals hoesten, verkoudheid, lichte koorts
 • Reserveer uw activiteiten vooraf
 • Per 1 december is een mondkapje verplicht bij Lot66

 

Wij treffen uiteraard ook een aantal maatregelen:

 • grondig reinigen van activiteiten
 • het volop beschikbaar stellen van desinfectie-  en reinigingsmiddel
 • voldoende afstand bewaren van jou als gast
 • er zijn looproutes uitgezet zodat je elkaar niet tegen het lijf loopt en afstand kunt bewaren

 

Daarnaast nemen we per activiteit een aantal maatregelen:

 

Karten:

We vragen je tijdens het karten te racen met handschoenen en een helm op. Bij voorkeur kun je deze meenemen van thuis. Indien je niet in bezit bent van handschoenen en/of een helm kun je deze bij ons lenen. Bij het lenen van een helm is het dragen van een helmmuts verplicht. Deze draag je over je neus en mond om het overdragen van virussen te voorkomen. De helmen en onze karts worden voor en na ieder gebruik gedesinfecteerd. De grootte van de karts maakt het niet mogelijk tijdens het rijden te dicht op elkaar te rijden.

 

Lasergamen:

Tijdens het lasergamen vragen we je waar mogelijk afstand te houden van elkaar. De pakken die je tijdens het lasergamen draagt worden voor en na gebruik grondig gereinigd. Ook maken we regelmatig schoon in de laserarena om de kans op virusverspreiding zo klein mogelijk te maken en werken we in kleinere groepen dan normaal.

 

Bowlen:

Om tijdens het bowlen afstand te kunnen bewaren gebruiken we slechts 2 van onze 4 bowlingbanen. Tussen de banen zijn schotten geplaatst en iedere baan gebruikt zijn eigen bowlingballen. Deze ballen worden zowel voor als na gebruik grondig gereinigd. Verder vindt je op de bowlingbanen voldoende desinfectiemiddelen om je handen regelmatig schoon te maken.

 

We hopen u met bovenstaande maatregelen gerust te kunnen stellen, ook hopen we op uw begrip. Uiteraard staan we volgens onze openingstijden voor u klaar. Mocht u vragen hebben neem dan vooral contact met ons op. U kunt dat doen via 076-5439365 of via info@lot66.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Lot66

 

 

Update Corona beleid 29 september 2020

 

Beste Lot66 bezoeker,

 

Covid-19 is bezig met een opmars onder de Nederlandse samenleving. Daarom heeft de overheid maandagavond nieuwe maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding zoveel mogelijk te beperken. Lot66 volgt te allen tijde de richtlijnen van de overheid en het RIVM; vanzelfsprekend nemen ook wij alle benodigde maatregelen om jullie steeds op een veilige manier te mogen en kunnen ontvangen.

 

Via deze weg informeren wij jullie graag hoe Lot66 deze nieuwe maatregelen vorm geeft. Vanaf 29 september 2020 mogen er maximaal 30 personen per publieke ruimte samenkomen, en maximaal 40 personen in buitenruimtes. Dit betekent dat Lot66 maximaal 30 personen per ruimte binnen mag hebben. Verder moet de horeca haar deuren om 22:00 sluiten, en moet het bedienend personeel mondkapjes en/of plastic gezicht beschermers dragen. Tot slot mogen er groepen van maximaal 4 personen binnen gelaten worden, tenzij deze personen uit hetzelfde huishouden komen. In het laatste geval mogen er meer dan 4 personen per groep binnen gelaten worden.

 

Aanpak Lot66 nieuwe maatregelen vanaf 29 september 2020

 • Wanneer in onze planning het aantal van 30 personen per ruimte overgeschreden wordt, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen via de opgegeven contactgegevens bij je reservering. In overleg zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het verplaatsen of wijzigen van de reservering; om zo het maximum van 30 personen per ruimte te kunnen handhaven.
 • Wij sluiten onze deuren om 22:00 uur; dit betekent dat wij een uur eerder zullen sluiten dan onze reguliere openingstijden. Ook hier zullen wij contact met je opnemen wanneer je een reservering had staan tussen 22:00 en 23:00 uur. In overleg zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het verplaatsen of wijzigen van de reservering om zo het maximum van 30 personen per ruimte te kunnen handhaven.
 • Ons bedienend personeel zal mondkapjes dragen ter voorkoming van verdere Covid-19 verspreiding.
 • Je mag in een groep van maximaal 4 personen een binnen activiteit ondernemen. Wanneer je uit hetzelfde huishouden komt mag deze groep groter dan 4 personen zijn. Houd daarmee a.u.b. rekening als je een reservering wilt plaatsen!

 

We vertrouwen erop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Laten we er samen voor zorgen dat Covid-19 zich niet verder kan verspreiden!

Als je nog vragen en/of opmerkingen hebt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen; via 076 5439365 of per mail via info@lot66.nl.

 

Met hartelijke groet,

 

Team Lot66

© 2021 Lot66Lothian BV