Climb | Lot66

Climb

Klimmen in Breda in onze klimhal

RESERVEREN

Klimmen tot 8 meter hoog

 

Houd jij wel van een sportieve uitdaging? Dan is klimmen in onze klimhal in Breda vast iets voor jou. Hier kun je leren sportklimmen of voor een feestje met een groep komen sportklimmen. Ontdek onze klimmuur in Breda!

Sportklimmen? Dat doe je in onze klimhal!

Het leuke aan sportklimmen is dat jij helemaal zelf de route bepaalt! Je puzzelt eerst de route uit die je gaat klimmen en daarna volg je jouw eigen pad. In Nederlandse steden zijn klimhallen een uitstekende manier om kennis te maken met sportklimmen. Voor de doorgewinterde sportklimmer zijn sporthallen ook zeer geschikt om te trainen. Veel sportklimmers klimmen ook buiten in de natuur op rotswanden. Heb jij echter geen rotswand in de buurt, dan is een klimhal een goed alternatief om het sportklimmen te oefenen. 

Grote klimmuur in Breda, tot wel 8 meter hoog klimmen

Wil je jouw klimskills verbeteren op een hoge klimmuur? In onze klimhal in Breda hebben we een klimmuur tot wel 8 meter hoog. Hier kun jij jouw vaardigheden verbeteren en leren hoe je verschillende routes af moet leggen. De kleuren van de stenen geven het moeilijkheidsniveau aan, dus je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt. Met klimmen combineer je tactiek, techniek, uithoudingsvermogen en inzicht om helemaal bovenaan te komen. Je doet dit met een klimmaatje, die ervoor zorgt dat je voldoende tegengewicht hebt wanneer jij naar boven klimt. 

Sportklimmen voor iedereen

Je kunt een klimcursus volgen om te leren klimmen. Hierbij leer je hoe je moet zekeren. Zekeren is dat je ervoor zorgt dat degene die klimt veilig naar boven en naar beneden moet klimmen. Daarnaast leer je de basistechnieken van het klimmen. In onze klimhal kun je onder begeleiding met wel 3 personen tegelijk klimmen op onze klimwand. De verschillende routes zijn ingedeeld op moeilijkheidsgraad. De moeilijkheid wordt bepaald door de grootte van de grepen, de afstand tussen de grepen en in hoeverre er overhang van de klimwand is. Daarnaast zijn sommige routes consequent qua grepen, terwijl andere routes dit minder hebben. Hierdoor kun je zowel een eenvoudige als een moeilijke route uitstippelen voor jezelf. Sportklimmen is bovendien voor iedereen; van de geoefende bergbeklimmer tot starters die net hun eerste meters op de muur maken. 

Wil jij ook komen klimmen bij onze klimhal in Breda? Maak dan direct een afspraak!

Reserveren kun je online doen of door ons te bellen. We kunnen dan direct een afspraak voor je inplannen.

 

Voorwaarden
  • Minimaal 8 jaar en 1m35 lang.

  • Minimaal 6 personen; minder mag ook. Er geldt dan een starttarief van €63,-.

 

 

Tarief: €10,50
  • Prijs is per persoon.

  • Tijdsduur is afhankelijk van de groepsgrootte.

 

Bekijk hier alle tarieven en deals.

 

Optie: stack

Teamwork is hier absolute noodzaak! Bouw samen binnen de gestelde tijd een zo hoog mogelijke stapel van kratten. Daarbij zit één persoon, uiteraard gezekerd, boven op de stapel. Ondertussen helpt de rest de stapel op te bouwen en in balans te houden.

 

  • Minimaal 6 personen.

  • Minder mag ook. Er geldt dan een starttarief van €63,-.

  • Prijs: €10,50 per persoon.

  • Tijdsduur is afhankelijk van de groepsgrootte.

 

 

Climb wandklimmen Stack wandklimmen
© 2022 Lot66Lothian BV