Lot66: de leukste bowling in Breda! | Lot66

Lot66: de leukste bowling in Breda!

Bowling

Zin om een avondje met vrienden of familie te komen bowlen in Breda? Bij Lot66 kan dat op een geheel vernieuwde bowlingbaan. Wij hebben namelijk vier gloednieuwe bowlingbanen aangelegd waar je een gezellige en competitieve avond uit kan beleven. Of je nu strike na strike gooit of de bal rechtstreeks in de goot gooit; een leuke avond heb je altijd bij onze bowling in Breda.

Bowlen en eten in Breda

Heb je zin in een compleet avondje uit in Breda, dan kun je bij ons niet alleen terecht voor het bowlen maar ook om lekker te eten. Geniet van onze burgers, barbecue, steengrill of fondue of probeer eens een pizza cone! Tijdens het bowlen kun je natuurlijk ook lekkere hapjes bestellen. Ook is het bowlen goed te combineren met onze andere leuke activiteiten.

Waar vind je onze bowlingbaan in Breda?

Onze bowlingbaan vind je op beide locaties in Breda. Je kunt een bowlingbaan reserveren vanaf 4 personen en per 55 minuten. Je kunt al komen bowlen vanaf 4,75 per persoon! Bekijk hier al onze tarieven en leuke deals en reserveer direct je bowlingbaan! Organiseer je een kinderfeestje en wil je gaan bowlen? Je betaald dan slechts €7,50 per persoon, dat is natuurlijk inclusief een lekker drankje en een zakje chips.

 

> Bestel je giftcard hier

Vanaf € 4,75 p.p.

Prijs is per persoon voor 55 minuten. Minimaal vanaf 4 personen.

 

Bekijk alle tarieven en deals hier.

Shotjes bowlen

Shotjes bowlen bij Lot66 Urban aan de Hambroeklaan 1.

Voor € 19,75 kun je een uur bowlen, 3 shotjes gegarandeerd. Bij elke STRIKE! krijg je een gratis shotje. Lukt het jou om alle shotjes van de kaart bij elkaar te gooien? 

 

RESERVEER NU

 

 

 

Bowling bij Lot66 Bowling bij Lot66 Bowling bij Lot66 Bowling bij Lot66 Bowling bij Lot66
© 2022 Lot66Lothian BV