Air hockey en basketballen | Lot66

Air hockey en basketballen

Air hockey en basketballen

Zin in een actieve middag vol sport en spel? Dat kan op onze gloednieuwe locatie Urban! Op deze locatie vind je een indoor basketbalring, een minigolfbaan en nog veel meer. Voor een gezellige middag met je vrienden, familie, of collega’s kun je zeker bij ons terecht.

Een sportieve dag met onze basketbalring

Urban is onze nieuwe locatie, waar we een aantal geweldig leuke activiteiten voor je klaar hebben staan. Zo hebben we een minigolfbaan en een bowlingbaan. Onze indoor basketbalring is één van de pronkstukken van onze nieuwe locatie. Trek je sportschoenen aan en stap even in de schoenen van Rik Smits en Francisco Elson. Kun jij deze basketbal helden evenaren? 

Eindeloos plezier in onze arcade?

Klaar met basketballen, of zin in een andere wedstrijd? Naast de basketbalring hebben wij een aantal gave arcade speelmachines. Zo kun je elkaar flink uitputten met een potje airhockey en kun je kijken wie de meeste strikes gooit op onze bowlingbaan. Maak er een wedstrijdje van wie de meeste spelletjes wint op een middag!

Plezier voor jong en oud

Al onze spellen halen het kind in iedereen naar boven en zijn geschikt voor zowel jong als oud. Ben je op zoek naar een leuke dagbesteding voor een kinderfeestje, of juist naar een competitieve middag of avond met je vrienden, familie, of personeel? Dan zijn onze spellen een enorm leuke oplossing. Bij ons kunnen jullie op je gemak spellen spelen en tussendoor wat te drinken of te snacken bestellen.

 

De spellen zijn met vier personen tegelijk te spelen en zijn voor 30 of 60 minuten per keer te reserveren. Voor een leuke middag in de basketbalring betaal je €4,75 per persoon. Ook voor een kinderfeestje is de ring een geweldige activiteit. Je betaald dan €7,50 per persoon. Dat is natuurlijk inclusief een lekker drankje en een zakje chips voor de kinderen. Meer informatie over de prijzen van onze verschillende activiteiten, vind je hier

Basketballen op onze nieuwe locatie in Breda!

Wij hebben een prachtige, nieuwe locatie in Breda waar je geweldig kunt basketballen en kunt genieten van onze spellen. Ook kun je hier bowlen en midgetgolfen. In Urban hebben we dezelfde stijl doorgevoerd als op onze hoofdlocatie en daarom heeft alles een stoere, Amerikaanse stijl. Ben je klaar met de spellen? Dan kunnen jullie nog even heerlijk ontspannen aan onze bar. Zo maak je de dag pas echt compleet!

© 2022 Lot66Lothian BV