10 jaar Lot66 | Lot66

10 jaar Lot66

Lot66 bestaat 6 juni 2019 precies 10 jaar. Daarvoor werd het leisurecentre gerund onder een andere naam én met een veel beperkter aanbod aan activiteiten. Het tienjarig bestaan van Lot66 vonden we reden voor een feestje met mooie kortingen.

 

Hoe het allemaal begon

De kartbaan bestaat al op deze plek sinds 1997. Je kunt hier dus al ruim 22 jaar terecht om de snelheidsduivel in jezelf naar boven te halen. Het circuit is door de jaren heen behoorlijk verandert. Van circuits met veel bochtwerk, circuits met veel lange stukken, we hebben een heuse brug in het circuit gehad en passen het circuit nog regelmatig aan. Zo blijft onze baan leuk, ook al ben je er al vaak geweest. Naast het circuit heeft er nog een grote verandering plaatsgevonden: we zijn overgestapt van benzinekarts naar electrokarts. Deze elektrische manier van karten is duurzamer én veiliger terwijl de karts zelfs een stukje sneller geworden zijn. Het beste van twee werelden dus! In de afgelopen 10 jaar hebben we ook een hoop activiteiten mogen toevoegen aan onze locatie. Denk bijvoorbeeld aan het lasergamen, de escape room, het karten, solex rijden, sumo worstelen, wandklimmen en roboxen. Hierdoor kun je nu een hele dag vullen aan activiteiten. Daarnaast is het dankzij het assortiment in activiteiten ook vrijgezellenfeesten, familieuitjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen te fasciliteren. Op al die veranderingen zijn we enorm trots. We hopen natuurlijk dat jij als bezoeker net zo geniet van onze activiteiten als wijzelf.

 

Waar we nu staan...

Er is dus een hoop verandert in de afgelopen jaren. Toch hebben we nog voldoende ambities voor de volgende 10 jaar Lot66. Er staat bijvoorbeeld een nieuwe activiteit op onze planning. Wat dit precies moet worden zijn we nog aan het bedenken maar leuk wordt het sowieso! Ook hebben we een zakelijke zusteronderneming waar we reseller zijn van de electrokarts maar ook de lasersystemen en bijvoorbeeld het boekingssysteem. We gaan dus niet stil zitten! Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Lot66? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook

 

Actie

10 jaar Lot66 moet uiteraard gevierd worden. We starten daarom met de volgende acties:

  • Grote boekingen ontvangen een presentje daags na het bezoek
  • Bowl + Laser €10,-
  • Elke 3e heat van dinsdag t/m vrijdag voor €10,-
  • Bekijk alle deals hier.

 

Let op: deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of arrangementen of op reeds gedane boekingen. Wil je meer weten over ons jubileum? Neem dan contact met ons op!

© 2019 Lot66Lothian BV