The Coachroom - Escaperoom coaching | Lot66

The Coachroom - Escaperoom coaching

The Coachroom

The Coachroom is ontstaan uit de vraag en behoefte vanuit de bedrijfswereld naar een fun activiteit gekoppeld aan een leerzame activiteit. In The Coachroom is het de bedoeling dat een team samenwerkt, samen de uitdaging aangaat om het gezamenlijke doel te behalen, binnen 60 minuten ontsnappen.

 

Dit gaat lukken als men alle oplossingen vindt en uiteindelijk de toegangsdeur weet te openen. Door de strijd tegen de klok kan de spanning hoog oplopen en niet alleen tijd is een stressfactor. Ook heeft elke collega zijn of haar eigen persoonlijkheid. De een is een perfectionist, de ander werkt graag alleen terwijl de derde collega graag de leiding neemt. Tijdens het proces van ontsnappen zit er een coach in de ruimte die als dood object functioneert. Het enige wat de coach doet is notuleren wat hij waarneemt.

 

"Want ontsnapt of niet, er gebeurt altijd wat, waardoor er genoeg is om over na te praten.”

 

Tijdens de training/reflectie wordt er geëvalueerd met de coach. Er wordt onderling besproken wat elkaars observaties waren met betrekking tot de groepsdynamica. Het effect is bij elke groep anders. Aan de hand van een praktische tool waarbij het gaat om samenwerken en de daar bij horende competenties leert men elkaars zwakke en sterke punten kennen. Ook de vragen of men zich zo altijd gedraagt? Of dat het anders is als men thuis is? of op kantoor? Kunnen al voor hele nieuwe inzichten zorgen. Door deze ontdekking kan men elkaar in de toekomst wellicht aanvullen en leert men beter met elkaar om te gaan. Uiteraard is het ook mogelijk, in overleg, om bepaalde bedrijfscompetenties terug te laten komen waar de coach op moet leggen.

 

Meer informatie, een vrijblijvend gesprek of offerte? Klik hier.

© 2018 Lot66Lothian BV